Ağustos'ta Gram Altın Yakacak! İslam Memiş'ten Piyasaları Patlatacak Tahmin! 950-1000 TL Seviyesi...

Ağustos'ta Gram Altın Yakacak! İslam Memiş'ten Piyasaları Patlatacak Tahmin! 950-1000 TL Seviyesi...

Piyasalara ilişkin değerlendirmeler yapan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar için patlama uyarısı verdi. Tarih verecek yeni seviyeleri açıklayan Memiş, kar etmek isteyenlere ise kritik uyarılarda bulundu. Peki gram altın düşecek mi? Dolar ne kadar olacak? İşte yeni tahminler

ABD'de yaşanan enflasyon ve resesyona değinen İslam Memiş, fiyatların gün yüzüne çıktığını ifade etti. Gram altın ve dolar için kritik seviyelere dikkat eden Memiş, Eylül ayında bombaların patlayacağını söyledi. Gram altında 950 ila 1000 lira dolarda ise 17-18 seviyeleri üzerinde duran Memiş, Ağustos ayında bu seviyelerin göz önünde bulundurmaları için yatırımcıları uyardı.

1459312.jpg

GRAM ALTIN FIRSAT VERECEK

Eylül ayında yaşanacak olan ciddi durumlara vurgu yapan Memiş, "Altın ve gümüşün ons fiyatında toparlanmalar olabilir. Gümüş gram fiyatı fiziki tarafta 12 lira. Gram altın 1012 lira seviyesinde. 1020 lira direnç seviyesi var, aman ha 1000 lira seviyesinden gram altın almayın, ağustosta son şans var. Döviz kurlarında, emtia fiyatlarının gram bazında son bir şans olacak. Ağustos ayını şans ayı olarak belirleyeceğiz. 1000 lira altında gram almak mümkün olacak. Bir fırsat verecek." ifadelerini kullandı.

gramaltin.jpg

YIL SONUNDA GRAM ALTINDA PATLAMA

2022'nin sonunda gram altın için yeni seviye veren Memiş, 1450 liraya beklediğini söyledi. "Altının ons fiyatında 2350 dolar, dolar/TL kurunda beklentim 20-21 lira aralığı" diyen Memiş, "Yılın son çeyreğinde, son aylarda bu rakamları bekliyor olacağım. Bin lira seviyesine yükselen gram altında, şöyle bir süreç var, herkes korku ve panikle gram altın almaya koşuyor. Alayım mı soruları, tamamen komedi. 1000 liraya kadar kimse ilgilenmiyor, 1000 lirayı kırınca herkes koşa koşa bir şeyler almaya koşuyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN