Akaryakıt fiyatları hareketlendi! Güncel rakamlar açıklandı! İşte benzin, motorin, LPG güncel fiyatları…

Akaryakıt fiyatları hareketlendi! Güncel rakamlar açıklandı! İşte benzin, motorin, LPG güncel fiyatları…

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler sürücülerinde dikkatinde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde zam açıklamaları yapılırken fiyatlardaki son durumlarda merak ediliyor. Peki, Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Brent Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken sürücülerde güncel fiyatları yakından takip ediyor. Fiyatlardaki değişiklik akaryakıt fiyatlarını da etkilemektedir. Günlük olarak değişkenlik gösteren fiyatlar kapsamında vatandaşlar da benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Peki, Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

PETROL FİYATLARI NE KADAR OLDUĞUNU?

Döviz ve Petrol fiyatlarında görülen hareketlilik küresel piyasalarda da değişkenliğe neden oluyor. Bu kapsamda uluslararası petrol ürünleri de yaşanan hareketlilikten nasibini alıyor. Brent Petrol 77 dolardan alıcı bulurken ham petrol ise 72 dolardan alıcı bulunmaktadır. Araç sahipleri piyasalardaki hareketliliği araştırmaya devam ederken son durumda merak ediliyor.

akaryakit-istasyonu.jpg

Yapılan son açıklamalar kapsamında Brent Petrol fiyatlarında görülen artış 26 Mayıs cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde fiyatları yansıtılacağı duyuruldu. Akaryakıt fiyatlarına 75 kuruş zam geleceği söylenirken döviz kurunda görülen dalgalanmalar nedeniyle zammın iptal edildi aktarıldı. Yapılan açıklama sonrasında rahat bir nefes alan araç sahipleri ise fiyatlarda nasıl bir değişiklik olacağı hakkında merak ettiklerini araştırıyor.

BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Brent Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar sonrasında sektör temsilcilerinden alınan bilgiler doğrultusunda benzin ve motorine herhangi bir zam veya indirim yapılmayacağı aktarıldı. 27 Mayıs Cumartesi günü 77,12 dolardan alıcı bulan Brent Petrol günü 76,26 dolar ile kapattı. Bu kapsamda güncel akaryakıt fiyatları şu şekildedir:

akaryakit-indirim.jpg

İstanbul Anadolu Yakası
Benzinin litre fiyatı 20,52 TL
Motorinin litre fiyatı 19,34 TL
LPG litre fiyatı 10,47 TL


İstanbul Avrupa Yakası
Benzinin litre fiyatı 20,57 TL
Motorinin litre fiyatı 19,4 TL
LPG litre fiyatı 10,74 TL

Ankara
Benzinin litre fiyatı 20,91 TL
Motorinin litre fiyatı 19,76 TL
LPG litre fiyatı 10,67 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN