Akaryakıta Gelen Peş Peşe Zammın Ardından Güzel Haber Geldi! Benzin ve Motorine Büyük İndirim: İşte Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıta Gelen Peş Peşe Zammın Ardından Güzel Haber Geldi! Benzin ve Motorine Büyük İndirim: İşte Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında yapılan kampanyalar araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Petrol Ofisi'nden ise milyonlarca araç sahiplerini ilgilendiren çok önemli bir açıklama geldi. Artan benzin ve motorin fiyatları vatandaşları kampanyaları takip etmeye zorluyor. Kampanyalarla daha ucuza akaryakıt alma şansı yakalıyorlar.

Her gün benzin ve motorin fiyatlarına zam ya da indirim haberi geliyor. Araç sahipleri de daha ucuza akaryakıt alabilmek için kampanyaları araştırmaya başladı. Petrol Ofisi tarafından yapılan son açıklama ise milyonlarca otomobil sahibine müjde niteliğinde oldu. İşte Petrol Ofisi kampanyasının detayları...

500 TL DEĞERİNDE AKARYAKIT HEDİYESİ

Petrol Ofisi tarafından yapılan kampanya açıklamasında 1 ile 21 Ağustos tarihleri arasında Tatilbudur’dan yapacağınız 10 bin TL ve üzeri rezervasyonlarda Positive Card anlaşmalı Petrol Ofisi İstasyonlarında geçerli 500TL değerinde yakıt hediye kodu kazanacak.

a4-36.jpg

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

Kampanyaya dahil olmak içinde hediye kodunu Petrol Ofisi Mobil Uygulamasında yer alan Tatilbudur kampanya sayfasına15.09.2022 23:59 tarihine kadar girmeniz gerekli.

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARINA DEV İNDİRİM

1 ile 21 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya Tatilbudur.com web sitesi üzerinden yürütülecek. Site üzerinden yapılan satın alım işlemlerinden en az 10 bin TL ve üzeri otel rezervasyon alımlarında Positive Card anlaşmalı Petrol Ofisi İstasyonlarında geçerli 500 TL değerinde akaryakıt hediye kodu verilecek.

Kazanılan puanlarla bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutar üzerinden 500 TL indirim yaptırılacak.

DEV KAMPANYANIN AYRINTILARI

Petrol Ofisi'nden yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı;

Bu kampanya 1- 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak konaklamalarda, 10.000 TL ve üzeri seçili otel rezervasyonlarında geçerlidir
Kampanya kod gönderimleri mail yolu ile otelden çıkış tarihinde Tatilbudur tarafından yapılacaktır.

Kampanyaya katılan müşterilerin GSM numarasına 500 TL değerinde yakıt hediyesi Petrol Ofisi Mobil Uygulamasında yer alan Tatilbudur kampanya sayfasına kod girişi sonrası yüklenecektir.

a3-88.jpg

500 TL değerinde yakıt 50.000 Positive Puana denk gelmektedir. Kampanyada alınan kodlar 15 Eylül 2022 23:59 tarihine kadar Petrol Ofisi Mobil uygulamasına girilebilir.

Uygulama üzerine kaydedilen hediye Akaryakıt 31.12.2022 tarihine kadar Positive Card altyapısı ile uyumlu, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak yakıt (akaryakıt/otogaz) alımlarında kullanılabilir.

AKTİF KAYIT OLMASI GEREKİYOR

Farklı kullanıcı adı ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılınmasına rağmen fatura adresi, ticari ünvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Petrol Ofisi kazanılacak olan hediye kodunu haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.

Müşterilerin Positive Card sistemine yüklenen yakıt hediyelerini kullanılabilmesi için müşteri kaydının aktif olması şarttır. Yüklenen puanlar nakde çevrilemez.

Herhangi bir nedenle iptal veya iade edilen siparişlerde kod tekrar aktif edilmez. Bir kod sadece bir defa kullanılabilecektir. Kampanyaya katılan müşteriler belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılırlar.

1-21 Ağustos 2022 (ilgili tarih dahil) kampanya dönemi süresince yapılan rezervasyonda herhangi bir değişiklik (iptali/geri gönderim vs.) yapılması hediye koduna hak kazanma durumunu etkileyebilir. TatilBudur ve Petrol Ofisi A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

16 AĞUSTOS BENZİN FİYATLARI

  • İstanbul’da 21,17 TL
  • Ankara’da 21,29 TL
  • İzmir’de 21,29 TL

16 AĞUSTOS MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul’da 23,25 TL
  • Ankara’da 23,34 TL
  • İzmir’de 23,35


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN