Altın fiyatları 21 Mayıs Salı günü ne kadar? Altında düşüş sürüyor

Altın fiyatları 21 Mayıs Salı günü ne kadar? Altında düşüş sürüyor

Altın fiyatlarının 21 Mayıs Salı günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Tüm dönemlerde olduğu gibi son günlerde de sergilediği hareketlerle adından söz ettiren altın fiyatlarının 21 Mayıs Salı günü ne kadar olduğu merak ediliyor. Gram, çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını fiyatlarını sorgulayanlar haberimize bakabilir. İşte güncel altın fiyatları ile ilgili detaylar…

21 Mayıs gram, çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını fiyatları en çok sorgulanan konular arasında bulunuyor. Düğünlerde hediye takı olarak kullanılan, en güvenli yatırım aracı olan ve yastık altı yatırım aracı olarak bilinen altın fiyatlarının 21 Mayıs Salı gününe nasıl başladığı araştırılıyor. Gram altın, güne düşüşle başladı ve 247 TL seviyelerinde dengelenmeyi başardı. İşte altın fiyatları ile ilgili aradıklarınız…

Gram altın ne kadar?

Gram altın fiyatı, güne düşüşle başlamasının arkasından şu dakikalar itibarıyla 247 Türk lirası seviyesinde dengelenmeyi başardı. Dün gerileyen dolar kuruyla beraber aşağı çekilen gram altının fiyatı, günü 0,4’lük düşüşle 247,6 Türk lirasından tamamlamıştı. Gram altının fiyatı, bugüne de değer kaybıyla başlamasının arkasından bir önceki kapanışa kıyasla yüzde 0,2’lik gerilemeyle 247 Türk lirası seviyesinde dengelenmeyi başardı.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Çeyrek ve cumhuriyet altını ne kadar?

Kapalıçarşı'da çeyrek altın 403 Türk lirası civarında işlem görürken, Cumhuriyet altını ise 1.650 Türk lirasından satılıyor.

19-05/21/altin-kac-tl.jpg

Altının ons fiyatı ne kadar?

Asya piyasalarında satıcılı bir seyir izleyen altının ons fiyatı da şu dakikalar itibarıyla yüzde 0,2’lik azalışla 1.275,0 dolar seviyesinde işlemlerini sürdürüyor.

Uzmanlar, haftanın ilk işlem gününde dolar varlıklarının toparlanması ve ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşlarının şiddetlenmesiyle altının düşüş eğilimini sürdürdüğünü kaydetti.

Bugün, yurt içinde ve Euro bölgesinde, tüketici güven endeksi ve ABD'de 2. el konut satışları ile ABD Merkez Bankası üyelerinin konuşmalarının takip edileceğini ifade eden uzmanlar, "Dolar kurunun 6 lira seviyesinin altına sarkması halinde altının gram fiyatında 245 lira seviyesini takip edeceğiz. Altının ons fiyatında ise 1.275 dolar desteği, kısa ve orta vadeli görünüm açısından önemini koruyor" değerlendirmesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN