Altın o tarihte fırlayacak! İslam Memiş'ten tarih geldi! Döviz bürolarına koşun

Altın o tarihte fırlayacak! İslam Memiş'ten tarih geldi! Döviz bürolarına koşun

Dolar kuru hızla yükselirken, gram altında sert düşüşler devam ediyor. Altında yaşanan baskılanmayı her açıklamasında dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Elinizdekilere sahip" çıkın diyerek panik satış yapanları uyardı. Peki gram altında düşüş devam edecek mi? İşte İslam Memiş'ten dikkat çeken değerlendirmeler.

Geçen aylarda kendisini takip edenlere ekonomiye katkı sağlamak isteyenlere dolarlarını sattıran İslam Memiş, bu kez gram altın için dikkat çeken değerlendirmeler yaptı. Gram altın Eylül ayının son günlerinde hızla düşüş yaşarken, elinde gram altın olanlar ise uygun al-sat tarihini araştırmaya başladı. Memiş'ten yükseliş tarihi geldi.

altin-yatirim.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN İÇİN TARİH

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) faiz yükseltme kararı sonrasında dolar hızla 19 lira seviyelerine çıkarken, 27 Eylül 2022 Salı gününe 18,60 seviyelerinde başladı. Hızla yükselen dolar karşısında altın ve diğer para birimleri değer kaybetmeye başladı.

ARALIK AYINA DİKKAT

Yaptığı değerlendirmede yatırıcımı için "Dolardan uzak durun" uyarısı yapan Memiş, Euro ve sterline dikkat çekti. Memiş, Aralık ayına vurgu yaparak, altın için sevindiren haberi verdi. Memiş, "1 Eylül itibariyle piyasa içindeki her şeyi kusacak. Ekonomiyi pisayalar yönetiyor. Euro dolar paritesi 20 yılın en dip seviyesine kadar gelmiş. Euro sterlin oldukça ucuz, değerlendirmek isteyenler için son şansları. 1 Eylül itibariyle euro sterlin parite tarafında Aralık sonuna doğru keşke dersiniz" diye konuştu.

ALTININ TACINI ALDIRLAR

Her fırsatta güvenli limanın altın olduğunu ifade eden İslam Memiş, "Altın şu an kral değil. Altının tacını aldılar. Altın şu an 1760 dolarda yani bedava. Bu nimetin farkında olanlar ile olmayanlar arasında uçurumlar var. Zenginler ve fakirler. Fakirler taksimetreye bakar, zenginler camdan dışarıyı seyreder. O yüzden bugüne kadar size yalvardım. Geçen yıl 490 liraydı gram altın şimdi 1020 lira" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN