Altın tahmini tutan Selçuk Geçer'den yeni rekor! İşte Selçuk Geçer'den gram altın için görülmemiş seviye...

Altın tahmini tutan Selçuk Geçer'den yeni rekor! İşte Selçuk Geçer'den gram altın için görülmemiş seviye...

Piyasalar üzerinde yüksek tahminlerde bulunan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, gram altın için görülmemiş seviye verdi. Yükselişlerin devam edeceğini belirten Geçer, tarih verecek elinde gram altın olanları uyardı. İşte Selçuk Geçer'den tarihi seviye.

Gram altın 20 Mayıs tarihine yükselişle devam ederken, dolarda 17 seviyelerini yoklamaya başladı. Elinde yatırım aracı olarak gram ve altın biriktirenler ise yüksek seviyeleri gözlemeye başladı. Sosyal medya hesapları üzerinden sürekli yüksek tahminlerde bulunan Selçuk Geçer'den bu defa gram altın için en uç seviye geldi. İşte gram altının göreceği en yüksek seviye.

doolar.jpg

"DOLARI BİLEREK TUTUYORLAR"

Doların baskılandığına dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, "Bir hafta öncede söylemiştim dolar çok hızlı şekilde 15,80'e gelecek rahat olun demiştim. Oraya geldik. 15,75'i gördük. Yarın 95 aralığına yerleşir, bir ihtimal orada soluklanır ondan sonra da yukarıya hareket devam. Burada çok kritik bir mevzu var. Doları özellikle tutmuyorlar, bankalara faiz ödetmemek için. Bankalar o kadar sıkıntılı ki bankalara faiz ödettireceğimize vatandaşın sırtına bu işi yükleyelim, Hazine üzerinden bankaların ödeyeceği faizi ödeyelim. Bankalarda istedikleri kredileri toplasınlar, yüzde 14 ile alsınlar yüzde 26 ile versinler. Aradaki farkı da bize ödetsinler" dedi.

GRAM ALTIN İÇİN EN YÜKSEK SEVİYE SELÇUK GEÇER'DEN GELDİ

Gram altına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, "Krizin dibi" diyerek altının geleceği seviyeyi şöyle anlattı:

"Her an bu durum dönebilir. Dolar endeksinde yükseliş her şeyi ortaya koyuyor. Önümüzdeki dönem Amerika'da bir resesyon olması yüksek bir ihtimal. Bu da dünyada krizin dibi demek. Tam piyasalarda dibin de dibini gördük dediğimiz anda altın fiyatları tekrar yükselişe geçiyor. Bunlar normal çünkü kritik dönemlerde altın fiyatlarının yükseldiğini görürüz. Ben 1300 -1400 civarlarında bir altın seviyesi beklemiyorum. 1700-1800 aralığı maksimum görülür. Bunun daha aşağısı yok. Altın hala enflasyona karşı bir koruma yöntemi. Altın bu sene rekor kırarsa hiç şaşırmam. Gram altın ise rekor kırar. Çünkü altında daha dolar etkisini görmedik. Dolar etkisi ile ons etkisinin birleştiği nokta gram altın zirve yapacağı yer" diye konuştu.

Selçuk Geçer, ABD’deki resesyon, dünyada “krizin dibi” anlamına geliyor diyerek "altın fiyatları yükseliyor. Maksimum gram altında beklentim 1.700-1.800 TL" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN