Altın uzmanı İslam Memiş uyarılarına devam ediyor: Ekim ayı son tarih!

Altın uzmanı İslam Memiş uyarılarına devam ediyor: Ekim ayı son tarih!

İnternet üzerinden altın ile ilgili sık sık araştırmalar yapılıyor. İslam Memiş konu ile ilgili uyarılarda bulunurken insanlar altın alıp almamak konusunda kararsız. Peki altın almak için son tarih nedir? Tüm detaylar haberimizde.

İslam Memiş altın ile ilgili uyarılarını sık sık vatandaşla paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde düşüşe geçen altın sonrasında Memiş, altınları bozdurmamak gerektiğini söylemişti. Peki altın yatırımı yapmak için en doğru tarih hangisi? Altın ile ilgili İslam Memiş'in uyarılarının tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ ALTIN İLE İLGİLİ TARİH VERDİ

İslam Memiş vatandaşlara dolar ve altın birikimi yapmanın arasındaki farkları anlattı. Memiş, altın almak için Ekim ayını işaret etti. Memiş, Ekim ayı başlangıcında Merkez Bankası tarafından 100 puanlık bir indirim yapıldıktan sonra doların yükselişe geçtiğini, 20 sene içinde en yüksek dolar fiyatı görüldüğünü, Euro'nun dolara karşı daha ucuz kaldığını, bir paraya yatırım yapılacaksa bunun Euro ve sterlin olması gerektiğini, dolardan uzak durulması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda Brent petrol fiyatlarına da değinen Memiş, bu fiyatın gerilemeye devam edeceğini de tahmin ettiğini söyledi.

İslam Memiş Altın ve Dolar Uyarılarına Devam Ediyor Son Tarih Ekim Ayı

 İslam Memiş için son tarih Ekim ayı oldu. Memiş, Ekim hazırlığına başlanması gerektiğini, Putin'in seferberlik ilan etmesinin çok önemli bir hamle olduğunu ve savaş riski yaşandığını, kışın doğal gaz ile ilgili risklerin devam ettiğini, İran'da yaşanan gösterilerin büyüyüp devam edebileceğini, daha düşük faiz artırımı yapılırsa dolar endeksi düşüşe geçebilir dedi. Yatırımcıların Ekim ayına girmeden karar vermesi gerektiğini, Kur Korumalı Mevduat hesaplarında parası olan vatandaşların bozdurup dolar almak yerine ellerindeki TL'yi altına çevirip, Kur Korumalı Mevduat hesaplarından gelecek faizi almalarının daha mantıklı olacağını, altın yükselince aradaki farkı almanın zarar getirmediğini, dolara sıcak bakmadığını, altın almanın en mantıklısı olduğunu çünkü bir kayıp yaşanmayacağının da altını çizdi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN