Altın ve dolardaki makas aralığına alternatif! İslam Memiş "Dikkat" dedi bomba öneri yaptı

Altın ve dolardaki makas aralığına alternatif! İslam Memiş "Dikkat" dedi bomba öneri yaptı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, banka ve serbest piyasada alınan dolar ve altın için makas aralığına dikkat çekti. Yeni bir alternatif sunan Memiş, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar.

Altın alım satımında makas aralığına alternatif geldiğini belirten İslam Memiş, elinde dolar olanları da uyardı. Darphane Altın Sertifikaları'nda makas aralığının olmadığını ifade eden Memiş, "Dikkat uyarısı" yaptı.

altindolar.jpg

MAKAS ARALIĞINA ALTERNATİF

Makas aralığına dikkat çeken İslam Memiş, Darphane Altın Sertifikaları'nın alternatif olduğunu söyleyerek, "Dolar TL piyasada 18.68-70 lira aralığında. Buradaki baskılanma, stabil durum korunuyor." dedi.

ELİNDE DOLAR OLAN DİKKAT!

Elinde dolar olanlar içinse uyarılarını yapan Memiş, "Altının onsunda asıl hedef seviyemiz 1815 dolar seviyesi. Elinde dolar olan da bu süreci yakından takip etmeli. Gram altın 1053-1056 lira aralığında piyasada. Ekranlardaki 1047'ye çok kanmamak gerekiyor. 5 liralık makas aralığı var. Bozdurmak isteyen bilmeli." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN