Altın ve para piyasalarında sert dalgalanmalar devam ediyor! Para uzmanı İslam Memiş altın için net rakam verdi! Fiyatlar o rakamlara kadar çıkacak

Altın ve para piyasalarında sert dalgalanmalar devam ediyor! Para uzmanı İslam Memiş altın için net rakam verdi! Fiyatlar o rakamlara kadar çıkacak

Yılın son ayına gelinmesiyle beraber altın ve döviz kuru üzerinde ki hareketlilikler kaldığı yerden deva ediyor. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, youtube kanalı üzerinden iki müjde vereceğini duyurdu. İşte, Memiş'ten önümüzdeki hafta için rakam tahmini geldi.

Yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden olan İslam Memiş yaptığı her açıklamayla birçok kişiye olumlu yönlendirmeler yaparken değerli emtia fiyatları üzerinde ki artışlara değindi. Youtube üzerinden paylaşımlarda bulunan İslam Memiş altın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uzman isim İslam Memiş, dolar üzerinde ki durgunluk üzerine açıklamalarda bulundu. Borsa İstanbul'da beklenilen kar satışları başladığı duyurulurken düzenlemelerin en kısa zamanda olacağına vurgu yaptı. Borsa üzerinde aşağı yönlü düzeltme hareketleri düşüşlerin devam edeceği anlamına gelmediğine değinirken trend yukarı olacağını ifade etti.

ALTIN VE GÜMÜŞ İÇİN ÖNEMLİ TARİH

Piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altın için 7 Aralık tarihini işaret etti. Altının ons fiyatı 1783 dolar seviyelerinde yer alırken direnç seviyesi olarak 1815 doların takibinin yapıldığını belirtti. Gram altın 1073-1076 aralığında git gel yaşarken uzun zamanın rekoru kırılarak 1083 seviyelerini gördü. Önümüzde ki hafta ise gram altın için 1100 seviyelerine geleceği belirtilirken kısa zaman içinde dolarında 23-24 olacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN