Amerikan araba markaları nelerdir? Amerikan araba isimleri ve logoları

Amerikan araba markaları nelerdir? Amerikan araba isimleri ve logoları

Amerikan araba markaları neler? Amerikan üretimi olan arabaların isimlerini ve logolarını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Türkiye'nin ABD ürünlerini boykot etmesiyle birlikte Amerikan araba markaları merak edilmeye başlandı. İşte Amerikan arabalar.

Amerikan araba markaları neler? Amerikan arabaların isimleri ne? Hangi arabalar Amerika'da üretiliyor? Bugünlerde en çok merak edilenler arasında Amerikan malı olan arabalar araştırılıyor. Türkiye'nin bazı Amerikan ürünlerine ek vergi getirmesi ve boykot uygulamasının ardından, vatandaşlar da Amerikan araba markalarını merak etmeye başladı. İşte Amerikan arabaların isimleri ve logoları.

AMERİKAN ARABA MARKALARI VE LOGOLARI

Geniş araç ve konforlu araç, son derece rahat sürüş keyfine sahip araç modelleri konusunda yapılan araştırmalarda ya da tercihlerde, Amerikan arabaları ilk sırada gelmektedir. Araba dünyasının, otomobil dünyasının güçlü temsilcileri parolası ile hareket eden ve modellerde daha hızlı, daha güçlü, daha geniş, daha konforlu araç modellerinin ön plana çıkarıldığı görülmektedir. Amerika otomobil markaları içerisinde bir inceleme yapıldığında, beygir gücünün yükseltildiği, spor araba alanlarında geniş seçeneklerin sunulduğu, yol tutuşunda mükemmel sonuçların elde edildiği görülecektir. Geliştirilmiş fren sistemleri, olağanüstü özellikleri, yüksek teknolojik imkanları ile birlikte, performans yönünden, servis yönünden, servis ağı yönünden sıkıntı çıkarmayan modellerin piyasada yaygın olarak kullanılmaya başlandığı dikkat çekmektedir.

İŞTE AMERİKAN ARABA İSİMLERİ

Buick
Chevrolet
Chrysler
Dodge
Hammer
Ford
GMC
Jeep
Lincoln
Land Rover (Eskiden) İngiltere – Amerika
(2008’den beri) Hindistan
Pontiac
Paige

18-08/15/buick.jpg

18-08/15/chavrolet.jpg

18-08/15/cadillac.png

18-08/15/chrysler.jpg

18-08/15/dodge.jpg

18-08/15/ford.jpg

18-08/15/gmb.jpg

18-08/15/hummer.jpg

18-08/15/jeep.jpg

18-08/15/lincoln.gif

18-08/15/pontiac.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN