Araç kredi faizleri ne kadar? Otomobil kredi faizleri | Bankalardan taşıt kredisinde indirim kararı

Araç kredi faizleri ne kadar? Otomobil kredi faizleri | Bankalardan taşıt kredisinde indirim kararı

Gelen son dakika bilgisine göre kamu bankaları olan Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank, Türkiye’de üretilen binek araçlarda geçerli olmak suretiyle otomobil kredi faizlerinde indirime gitti. Peki şu an için araç kredi faizleri ne kadar? İşte taşıt kredisi faiz hesaplama…

Son zamanlarda Merkez Bankası’nın yaptığı faiz indirimlerinin ardından kamu ve özel bankaları da çeşitli hamleler yapıyor. Son olarak araç kredi faizlerinde indirime gidildi. Otomobil almak isteyenlerin merakla sorguladığı taşıt kredi faizleri ile ilgili son dakika bir gelişme yaşandı. İşte o bilgiler…

KAMU BANKALARI TAŞIT KREDİ FAİZ ORANINI İNDİRDİ

Kamu bankaları tarafından alınan ortak karar doğrultusunda yerli üretim olan otomobillere yönelik kredi faiz oranının yüzde 0,49 ile yüzde 0,69 arasına çekildiği kaydedildi.

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank bireysel ve kurumsal müşterilerine yönelik birçok alanda yaptıkları uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Üretimin desteklenmesi için Türkiye’de üretim yapan otomotiv markalarıyla işbirliğine gitti.

Firmalarla yapılan anlaşmalar ile Türkiye’de üretilen binek ve ticari taşıtlar için;

Otomobil sahibi olmak isteyenlere uygun şartlarda finansman sağlanmakla beraber kampanyanın otomotiv sektörüne de önemli bir hareketlilik getirmesi hedeflendiği aktarıldı.

19-09/26/tasit-kredisijpgg.jpg

HANGİ ARAÇLARDA İNDİRİM UYGULANACAK?

Türkiye’de üretilen binek araç firmalarından Honda, Fiat, Renault Mais ve Hyundai’de ve ticari araçlarda ise Ford, Fiat, Karsan, Isuzu ve Temsa’da indirim uygulanacak.

KAMPANYA SÜRESİ

Söz konusu kampanya, 1 Ekim 2019 tarihinde başlayarak 31 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek.

TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMADA;

Halkbank için tıklayın
Vakıfbank için tıklayın
Ziraat Bankası için tıklayın

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN