Araç sahipleri bu habere bayram edecek! Benzine büyük indirim yolda, tarih verildi: Depoları yarın fulleyin

Araç sahipleri bu habere bayram edecek! Benzine büyük indirim yolda, tarih verildi: Depoları yarın fulleyin

Brent petrolde yaşanan son dakika gelişmeleri ile birlikte akaryakıt fiyatlarında yaşanan zam ve indirim haberleri yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz aylarda benzinin litresine peş peşe 3 kez indirim yapılmıştı ve fiyatlar düşümüştü. Sektör kaynaklarından gelen son dakika indirim haberi araç sahiplerini sevince boğdu. Benzinin litresine dördüncü zam yolda. Peki benzin ve motorin fiyatlarına indirim mi geliyor? 24 Kasım güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte indirim haberinin detayları...

Son dakika haberi... Akaryakıt fiyatlarında yaşanan indirim ve zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Benzine gelen peş peşe indirimlerin ardından fiyatlar güncellenmiş tabelalara yansımıştı. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre benzine 45 kuruşluk indirim geliyor. Gelen indirimle fiyatlar iyice düşecek. Peki benzine indirim mi geliyor? Benzin ve motorine zam ya da indirim haberi var mı? 24 Kasım 2022 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 24 Kasım güncel akaryakıt fiyatları...

EN SON ZAM GELMİŞTİ

Brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Son olarak benzine gelen üst üste gelen üç indirim sonrası gece yarısı bu sefer de 55 kuruş zam açıklanmıştı. Gelen zamla fiyatlar değişmiş tabelaya yansımıştı.

SON DAKİKA: BENZİNE YENİ İNDİRİM GELİYOR!

Sektör kaynaklarından gelen son dakika bilgisine göre benzine bu gece yarısı itibariyle indirim bekleniyor. Gelecek indirimin 45 kuruş olacağı öğrenilirken gelen indirimle fiyatlar güncellenecek.

kmgfgfgf-44.jpg

24 KASIM 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Gelen indirim haberi sonrası vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki 24 Kasım 2022 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? 1 litre benzin ne kadar oldu? Motorinin litresi kaç TL? İşte 24 Kasım 2022 Perşembe güncel akaryakıt fiyatları...

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI NE KADAR?

  • Anadolu Yakası benzin fiyatı: 20,63 TL
  • Anadolu Yakası motorin fiyatı: 23,90 TL
  • Avrupa Yakası benzin fiyatı: 20,62 TL
  • Avrupa Yakası motorin fiyatı: 23,88 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Benzin fiyatı: 20,79 TL
  • Motorin fiyatı: 24,03 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • Benzin fiyatı: 20,79 TL
  • Motorin fiyatı: 24,07 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN