Araç sahipleri bu habere bayram edecek! Nisan ayından bu yana böyle görülmedi: Öyle bir indirim geldi ki...

Araç sahipleri bu habere bayram edecek! Nisan ayından bu yana böyle görülmedi: Öyle bir indirim geldi ki...

Son dakika haberi... Brent petrol varil fiyatının 81 dolara kadar gerilemesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar başladı. Geçtiğimiz günlerde benzin fiyatlarına peş peşe indirim gelmişte ve fiyatlar 25 liranın altına kadar düşmüştü. Alınan son dakika bilgisine göre motorine bu gece yarısı büyük bir indirim geliyor. Araç sahipleri bu habere bayram edecek, Nisan ayından bu yana ilk kez bu fiyatları görecek. İşte 28 Kasım 2022 güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrolde yaşanan düşüş sürüyor. Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte 140 dolar seviyelerine kadar ulaşan Brent petrol yeni haftayla birlikte 81 dolara kadar düştü. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile birlikte akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde benzinin litresine indirim yapılmıştı. Bu seferde motorinin litresine indirim geliyor. Tarih ve miktarı belli oldu! Araç sahipleri bu habere bayram edecek Nisan 2022'den bu yana ilk kez bu fiyatları görecek. Peki 28 Kasım benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? Motorine indirim mi geliyor? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte 28 Kasım yani bugün güncel benzin ve motorin fiyatları...

SON DAKİKA: MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR

Araç sahipleri dikkat! Brent petrolün sert düşmesi ile birlikte akaryakıt fiyatları değişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde benzine indirim gelmiş ve fiyatlar düşmüştü. Alınan son dakika bilgisine göre bu sefer motorin fiyatlarına indirim geliyor. Böyle indirim görülmedi, araç sahipleri bayram edecek. Depoyu fullmeden önce gece yarısını bekleyin.

kmgghg.jpg

İLK KEZ BU FİYATLARIN ALTINA DÜŞECEK

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşle birlikte sevindirici haberler peş peşe gelmeye başladı. Ekonomist İris Cibe akaryakıta yeni indirimin yolda olduğunu duyurdu. Alınan bilgilere göre motorinin litresine bu gece yarısı 82 kuruş indirim gelecek. Petrol fiyatları bu şekilde düşüşe devam ederse yarın gece motorine 75 kuruş benzine de 60 kuruş indirim gelecek. Benzin fiyatları Nisan 2022'den bu yana ilk kez 20 liranın altına düşecek.

28 KASIM 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.16 TL
  • İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 23.90 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,46 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.15 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 23.88 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,82 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 20.31 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 24,03 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 10.78 TL

kmggfgf-32.jpg

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 20.32 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 24,07 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 10,49 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN