Aras Kargo kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? Aras Kargo çalışma saatleri | Aras kaça kadar açık?

Aras Kargo kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? Aras Kargo çalışma saatleri | Aras kaça kadar açık?

Türkiye’nin birçok bölgesine posta, para vs. tarzındaki gönderiyi gönderen Aras Kargo şirketinin saat kaçta açılıp saat kaçta kapandığı sorgulanıyor. Aras Kargo çalışma saatlerini merak edenler, karar.com’u ziyaret edebilir. İşte tüm aradıklarınız…

Hafta içi her gün mesai saatlerinde hizmet veren, hafta sonu da cumartesi belli saatlerde işlemlerini sürdüren Aras Kargo’nun saat kaçta açılıp kaçta kapandığı araştırılıyor. Aras Kargo çalışma saatlerini öğrenenler, postalarını ona göre gönderiyor. İşte detaylar…

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta içi her gün saat 08:30'da mesaiye başlayan Aras Kargo, akşam saat 18:00'a kadar hizmet vermeyi sürdürür. Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar çalışan Aras Kargo, Pazar günleri ise kapalıdır.

Ramazan ve Kurban Bayramlarında ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmî tatil günlerinde de hizmet vermeyen Aras Kargo’nun merkez binası, Rüzgârlıbahçe Mahallesi, Yavuzsultanselim Caddesi No:2 Aras Plaza Kavacık’ta yer almaktadır.

19-10/14/aras-kargojpgg.jpg

Merkez şubesi İstanbul’da bulunan Aras Kargo’ya 216 538 55 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ARAS KARGO İLE İLGİLİ

Aras Dağıtım ve Pazarlama, 1979’da Celal Aras tarafından kuruldu. Ulaştığı dağıtım ağını taşımacılıkta da kullanma kararı alan firma, 1989’da faaliyete geçen Aras Kargo’nun temellerini attı.

Kuruluşu itibarıyla sektöre getirdiği yeniliklerle hizmet kalitesini artıran Aras Kargo, 29 transfer merkezi, 13 bölge müdürlüğü, 4000’den fazla araç filosu, 900’e yakın şube ve 14 bine yakın kişilik uzman kadrosuyla, her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veriyor. Türkiye’nin en geniş erişim ağına sahip taşımacılık kuruluşu olan Aras Kargo, Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde bin 500’ü gecik yerleşim birimine hizmet götürüyor.

Aras Kargo, bin 600’e yakın yerleşim merkezinde faaliyetlerini sürdüren mobil servislerle, hizmet sınırlarını her geçen gün daha da artırıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN