Bakan Kurum tarih vererek duyurdu: Orta gelirliye yeni konut kampanyası

Bakan Kurum tarih vererek duyurdu: Orta gelirliye yeni konut kampanyası

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin sosyal konut projesinin ardında bu kez orta gelirliler için sosyal konut projesi hazırladıklarını açıklayarak tarih verdi. Kurum, "Orta gelir grubu için de konut kampanyası yapılacak. Çalışmalarda sona yaklaştık. Ekim ayı içerisinde bu kampanyanın detaylarını duyuracağız" dedi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin açıklanmasının ardından bu kez orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, orta gelirliler için hazırladıkları proje için tarih verdi.

Ahaber'in haberine göre, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Orta gelir grubu için de konut kampanyası yapılacak. Çalışmalarda sona yaklaştık. Ekim ayı içerisinde bu kampanyanın detaylarını duyuracağız" ifadelerini kullandı.

Daha önce Emlak Konut Kampanyası olarak açıklanan orta gelir grubu sosyal konut kampanyasında kapsam genişliyor. Bakan Kurum, "GYODER'le, İNDER'le, Türkiye Müteahhitler Birliği ile, Anadolu'da diğer müteahhitlerle görüşüyoruz. Bunun kapsamını genişleteceğiz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN