Beefcut, Paris’in en popüler mekanları arasında

Beefcut, Paris’in en popüler mekanları arasında

Paris’in en popüler ve en çok tercih edilen mekanlarından biri olan ünlü et restoranının sahibi Mustafa Başer, başarısının sırlarını anlattı.

Beefcut işletmecisi Mustafa Başer yaptığı açıklamada, “32 yıldır sektördeyiz ve 5 yıldır da Beefcut markası ile hizmetimize devam ediyoruz. Restoranımız özenle hazırlanmış etleri, özel sosları ile ön plana çıkıyor. Restoranımızın menüsü profesyonellikle hazırlanıyor ve misafirlerimize sunuyoruz. Çalışanlarımız uzun yılların tecrübesini edinmiş profesyonel ve alanında uzman kişilerden oluşuyor. Önceliğimiz tabii ki her zaman müşteri memnuniyetidir” dedi.

“PARİS’İN EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKANLARINDAN BİRİ”

Mustafa Başer açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Fransa’nın aşıklar şehri olarak bilinen başkenti Paris’in en önemli mekanlarından biri olan Beefcut Steakhouse kalitesi ve lezzetli yemekleriyle şehrin en çok talep edilen mekanlarından biri olmaya devam ediyor. Restoranın iç mekân tasarımı ve sıra dışı dizaynı, mekâna ilk kez gelenleri oldukça etkiliyor. Beefcut’ta verilen hizmetin kalitesi kendinden söz ettiriyor. Menünün yanı sıra damak tadı ile mekân dilden dile yayılıyor. Restoranımızın özellikle dünya yıldızları tarafından tercih edilmesi bizim için büyük onurdur.”

ana.jpgana.jpg

“GELENEĞİMİZİ DÜNYA MUTFAKLARIYLA HARMANLIYORUZ”

Beefcut Steakhouse’un sahibi genç işletmeci Mustafa Başer kullanılan etleri özenle yıllardır beraber çalıştığımız çiftliklerden seçtiklerini belirterek, “En kaliteli etleri müşterilerimize sunuyoruz. Bunlar helal kesim ile üretilmiş, taze etlerdir. Mekanımızda din, ırk fark etmeksizin herkesi ağırlamak istiyoruz ve tüm din ve milletlerden herkesin eşsiz lezzetlerimizi denemesini hedefliyoruz. Türk lezzetleriyle büyümüş biri olarak mutfağımızda da Türk mutfağından izler var ve geleneğimizi dünya mutfakları ile harmanlıyoruz” sözleri ile misafirlerine nasıl bir menü sunduklarını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN