Benzine yeni zam yolda

Benzine yeni zam yolda

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam bekleniyor. Sektör yetkililerinden alınan bilgiye göre, söz konusu zammın 13-14 kuruşunun pompaya yansıyacağı geri kalan kısmının ise eşel mobil sisteminden karşılanacağını ifade ediliyor.

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam bekleniyor. Sektör yetkililerinden aldığı bilgiye göre, benzin fiyatına bugün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruşluk bir zam yapılacak

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, sektör yetkilileri bu zammın 13-14 kuruşunun pompaya yansıyacağını geri kalan kısmının ise eşel mobil sisteminden karşılanacağını söylüyor.

Brent petrol, dolar kuru ve uluslar arası piyasalarda benzin fiyatı yükseliyor. Sektör yetkililerinin yaptığı açıklamada, "Dövizin yükseliş hareketine karşın ürün piyasalarındaki düşüş oluşumu yerel fiyatlamalarımızda fren görevi gördü" ifadeleri kullanıldı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN