Bireysel emeklilik yaşa göre değişecek

Bireysel emeklilik yaşa göre değişecek

Bireysel Emeklilik Sistemi değişiyor, yeni düzenlemeler Resmi Gazete'de yer aldı. Buna göre, bireysel emeklilik yaşa göre değişecek. Otomatik katılım, tamamlayıcı sisteme dönüşecek. BES'te gençlere sağlanan devlet katkısı artacak.

Bireysel Emeklilik Sistemi'ne ilişkin yeni düzenlemeler Resmi Gazete'de yer aldı.

Buna göre, bireysel emeklilikte otomatik katılım, tamamlayıcı emeklilik sistemine dönüşecek. Bireysel emeklilik sistemine girenlere sağlanan devlet destekleri yaşa göre değişecek.

Evlilik, sağlık, eğitim nedeniyle sistemden çıkmadan nakit çekme imkanı gelecek. BES'te gençlere sağlanan devlet katkısı artacak.

19-11/04/bes.jpg

403 SAYFALIK YENİ PROGRAM

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nca hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan programda, dünya ekonomisindeki gelişmelere ve temel göstergelere yer verildi.

Programda, Türkiye ekonomisi, büyüme, istihdam ve yatırımlar konusunda 2020 yılı hedefleri sıralandı.

'Eğitim', 'Sağlık', 'Adalet', 'Güvenlik', 'Çevre', 'Temel Hak ve Özgürlükler', 'Sivil Toplum Kuruluşları', 'Aile ve Kadın', 'Afet Yönetimi', 'Kültür ve Sanat', 'İstihdam ve Çalışma Hayatı' gibi başlıklarda amaç ve hedeflerin paylaşıldığı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı, 403 sayfadan oluşuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN