Bodrum-Londra uçak seferleri başladı

Bodrum-Londra uçak seferleri başladı

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Milas- Bodrum Havalimanı ile Londra arasında ilk kez düzenlenen direkt uçuşlar başladı.

THY tarafından ilk kez düzenlenen direkt uçuşlar arasında yer alan Milas-Bodrum Havalimanı - Londra (Gatwick) seferleri başladı. Londra'dan bugün saat 03.40'ta, Milas-Bodrum Havalimanı'na 98 yolcuyla gelen THY uçağı, apronda su takı gösterisiyle karşılandı.

Yolculara ise karanfiller verildi. Milas-Bodrum Havalimanı Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, Müdür Yardımcısı Yakup Püsküllü, Milas-Bodrum Havalimanı Türk Hava Yolları Satış Müdürü Turan Yardımcı ve personel, turistlerle birlikte pasta kesti.

Turizm sezonu boyunca sürecek direkt uçuşların, çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere yapılacağı, 8 Eylül 2018'de ise sona 

MUĞLA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN