Böyle Kampanya Görülmedi! Depoyu Yarı Fiyatına Fulleyeceksiniz: Benzin ve Motorin Fiyatlarına Dev İndirim

Böyle Kampanya Görülmedi! Depoyu Yarı Fiyatına Fulleyeceksiniz: Benzin ve Motorin Fiyatlarına Dev İndirim

Benzin ve motorin fiyatlarındaki dalgalanmayla birlikte araç sahipleri akaryakıta yapılan kampanyaları didik didik araştırmaya başladı. Yapılan kampanyalarla yakıt alımlarında baya avantajlı fiyatlar ödemiş oluyorsunuz. Vakıfbank tarafından yapılan son kampanya ise sürücülerin yüzünü güldürdü. Kampanyaya katılan herkese 60 TL akaryakıt indirimi uygulanacak. Peki Vakıfbank akaryakıt kampanyası ne, nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artış sürücüleri kara kara düşündürmeye başladı. Ucuza benzin ve motorin almak isteyen araç sahipleri güncel kampanyaları araştırmaya başladı. Bu kampanyalar ile daha ucuza akaryakıt alabiliyorlar. Vakıfbank tarafından yapılan son kampanya sürücülerin yüzünü güldürdü. Kampanyaya katılan herkese 60 TL akaryakıt indirimi veriliyor. Peki Vakıfbank akaryakıt kampanyasına katılım nasıl oluyor? İşte haberimizin detayları...

BU FIRSATI KAÇIRMAYIN! 31 AĞUSTOS'TA SON

Vakıfbank tarafından yapılan kampanyada VakıfBank Worldcard ile 1 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapacağınız akaryakıt alışverişlerinde 4 adet 350 TL ve üzeri alışverişe 60 TL Worldpuan hediye edilecek. Ancak kampanya sadece müşteri bazında olduğu ve ek kart ile yapılan alışverişlerin kampanyaya dahil olduğu ifade edildi.

a8-15.jpg

KAMPANYAYA KATILIM NASIL OLACAK?

Yapılan kampanyaya aynı gün içerisinde tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edebiliyorsunuz. Aynı zamanda kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılmış oluyorsunuz.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Yapılan kampanyaya ilgi büyük. Konuyla ilgili ayrıntılı detay verildi. İşte kampanya hakkında ayrıntılı bilgi:

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, e-ticaret, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

a2-93.jpg

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 7 Eylül 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Eylül 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Eylül 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN