Bu banka kartlarını kullananlar dikkat! Son dakika uyarısı geldi, hemen kontrol edin: Bugün işlem yapamayabilirsiniz

Bu banka kartlarını kullananlar dikkat! Son dakika uyarısı geldi, hemen kontrol edin: Bugün işlem yapamayabilirsiniz

Bu banka kartını kullanıyorsanız dikkat. Bankadan müşterilerine özel son dakika duyurusu yapıldı. Bugün yani 27 Kasım tarihinde kartınızı kullanamayabilirsiniz. Tüm müşteriler uyarıldı, sizde kullanıyorsanız hemen kartınızı deneyin. İşte detaylar...

O bankasın müşterisi olanlar dikkat! Son dakika duyurusu yapıldı, tek tek detayları paylaştılar. Bugün o banka kartlarını kullanamayabilirsiniz. Tüm işlemlere kapatılacak. İşte banka tarafından müşterilerine özel yaptığı duyuru ve detaylar...

BU KARTLARI KULLANIYORSANIZ DİKKAT

Finansbank kartı kullanıyorsanız yandınız! enpara.com mobil bankacılık müşterilerine bugün için son dakika uyarısında bulundu. Gerçekleşecek olan bakım çalışması nedeniyle bugün banka ve kredi kartlarını kullanamayabilirsiniz.

SON DAKİKA UYARISINDA BULUNDULAR

Banka tarafından müşterilerine özel yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

"27 Kasım 2022 Pazar günü 06.00 ve 07.00 saatleri arasında sistemlerimizde bakım çalışması yapacağız. Bu sırada kartlarınızı ve kanallarımızı kullanamayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

b5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN