Bu indirimi duyan çıldıracak! Bitmeden yetişin duyan torbasını alıp koşuyor: 12'li tuvalet kağıdı 9 TL'ye düştü

Bu indirimi duyan çıldıracak! Bitmeden yetişin duyan torbasını alıp koşuyor: 12'li tuvalet kağıdı 9 TL'ye düştü

Türkiye'de artan enflasyon ve alım gücünün düşmesiyle ürün fiyatları hızla artmış ve durdurak bilmemişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen tuvalet kağıtlarında dev indirim haberi geldi. İndirimi duyan o mağzalara akın ediyor. 12'li tuvalet kağıdını 9 TL'den satmaya başladılar. Yılın son büyük indirimi. İşte detaylar...

Yıl içerisinde peş peşe zamlanan tuvalet kağıtları vatandaşların gündeminde. Ucuza tuvalet kağıdı almak isteyen tüketiciler market ve markalar tarafından yapılan indirimleri yakın takibe aldı. Beklenen indirim haberi ise geldi. 12'li tuvalet kağıdı 9 TL'ye düştü. Yılın en büyük indirimi, bitmeden yetişin. İşte indirim haberinin detayları...

PEŞ PEŞE ZAM GELMİŞTİ

Türkiye'de artan enflasyon ve alım gücünün düşmesiyle birçok ürüne peş peşe zam gelmişti. En çok zamlanan ürünlerin başında gelen tuvalet kağıtlarını almak bile lüks oldu. Evlerinin ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar ucuza tuvalet kağıtlarını araştırmaya başladı.

BÜYÜK İNDİRİM BAŞLADI: 12'Lİ TUVALET KAĞIDI 9 TL'YE DÜŞTÜ

Gelen zamlar sonrası fiyatlar uçuk rakamlara ulaşırken beklenen indirim geldi. Gelen son dakika bilgisine göre 3 katlı 12'li tuvalet kağıdı 9 liraya kadar düştü. Gelen zamlar vatandaşları zorlarken bu indirim rahat bir nefes aldırdı.

kmmmmdf.jpg

STOKLAR SINIRLI BİTMEDEN YETİŞİN

İndirimi duyan o markaya akın ediyor. Bitmeden hemen yetişin. Rossmann da Aqua 3 katlı 12’li tuvalet kağıdı 9.99 TL satışa çıkarıldığı vurgulandı. İndirimi duyan vatandaşlar ise markete akın etmeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN