Çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Mayıs altının gram fiyatı dengelendi

Çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Mayıs altının gram fiyatı dengelendi

Her gün yatırımcısı ve borçlusu dışında milyonlarca vatandaş tarafından sorgulanan altın fiyatlarının 17 Mayıs Cuma gününe nasıl başladığı araştırılıyor. Türkiye’de ve dünyada yatırımcısını hiçbir dönem üzmeyen altının gram fiyatının güne yükselişle başlamasının ardından 251 TL seviyesinde dengelendiği görüldü. İşte altın fiyatlarına dair aradıklarınız…

Gram, çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını fiyatları 17 Mayıs Cuma haftanın son gününde ne kadar olduğu merak ediliyor. Türkiye’de düğünlerde takı olarak kullanılan altın türleri içerisinde gram altının fiyatı 251,2 TL, çeyrek altın 409 TL ve Cumhuriyet altını 1.680 TL’den işlemlerini sürdürüyor. Gram altının fiyatı ise güne yükselişle başlamasının ardından 251 TL seviyelerinde dengelenmeyi başardı. Peki 17 Mayıs altın fiyatları ne kadar? İşte güncel altın fiyatları…

Gram altın ne kadar?

Dün altının ons fiyatındaki değer kaybına karşın dolar kurundaki yükselişten dolayı yatay bir seyir izleyen altının gramı, günü önceki kapanışın hemen altında 250,1 TL’den noktaladı. Gram altının fiyatı, bugüne dolar kuruna paralel artışla başlamasının arkasından sabah saatlerinde bir önceki kapanışa nazaran yüzde 0,4 yükselişle 251,2 TL civarında dengelendi.

19-05/17/altin-bugun-kac-tl.jpg

Çeyrek ve Cumhuriyet altını ne kadar?

Kapalıçarşı'da çeyrek altın 409 TL’den satılırken, Cumhuriyet altını ise 1.680 TL’den alıcı buluyor.

Altının ons fiyatı

Asya piyasalarında yatay bir seyir izleyen altının ons fiyatı da şu dakikalar itibarıyla 1.287,4 dolar seviyesinden işlemlerini sürdürüyor.

Küresel piyasaların merkezinde yer alan ticaret savaşlarının altının ons fiyatında önemli bir etken olmaya devam ettiğini ifade eden AA Finans Analisti İslam Memiş, bugün yurt içinde konut fiyat endeksi, yurt dışında ise Amerika’daki öncü göstergeler endeksi ve Michigan tüketici güven endeksi ile Euro Bölgesi enflasyon verilerinin izleneceğine işaret ederek, altının gram fiyatında 257 TL seviyesinin önemli direnç, 249 TL’nin de destek konumunda yer aldığını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN