Çocuklu ailelere yönelik hizmet verecek Bodrum Sadabad Hotel, zengin mutfağıyla dikkat çekiyor

Çocuklu ailelere yönelik hizmet verecek Bodrum Sadabad Hotel, zengin mutfağıyla dikkat çekiyor

Sadabad Otelcilik'in, gözde tatil beldesi Bodrum'da bünyesine kattığı Lussoro Hotel, muhafazakar ailelere yönelik konseptiyle mayıs ayında hizmete girecek.

Bodrum Sadabad Hotel, 'helal turizm' konseptiyle ailelere uygun alternatif olarak konuklara hizmet vermeye başlayacak.

Muhafazakar aile kültürüne, örf, adet ve gelenek göreneklerine uygun olarak yepyeni bir hizmet anlayışı ile uzun yıllar hizmet vermeyi vaat eden Sadabad Hotel, 72 odası ile aileler için eşsiz bir tatil alternatifi olarak öne çıkıyor.

20-01/16/3-1579179038.jpg

ZENGİN MUTFAK KÜLTÜRÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR
 
Otelin 150 metre uzunluğundaki plaj alanında her odaya ait özel loca ve bu alana tahsis edilen özel garsonlar, yemek kültürünü tatilde de devam ettirmek adına Anadolum Mutfağı ile her akşam yöresel yemekler, deniz manzarasına karşı açık havada gün batımını izlerken balık yiyebileceğiniz Güverte Balık A'la Carte, gün içerisinde denizde ya da havuzda harcadığınız enerjiyi geri kazanabilmeniz adına Acıktım fast food bölümünde sunulacak sınırsız ve leziz ikramlar ve otel bünyesinde ayrıca bay, bayan ayrı kaydıraklı yüzme havuzları ve iki çocuk havuzu, yer alıyor.

20-01/16/2-1579179059.jpg

Bodrum'da çocuklu ailelere güzel bir aternatif olacak Sadabad Hotel, mayıs ayında hizmete girecek.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN