Dacia Duster Ne Yaptı Ne Etti Yine En Ucuzu Olmayı Başardı! Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki Birikimi Olmayan Bile Rahatça Alabiliyor

Dacia Duster Ne Yaptı Ne Etti Yine En Ucuzu Olmayı Başardı! Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki Birikimi Olmayan Bile Rahatça Alabiliyor

Otomotiv sektörünün dev isimlerinden olan Dacia'nın en tutulan SUV modeli Duster sürücüleri yine memnun etmeyi başardı. En çok otomobil satan araçlar listesinde yerini alan Duster satış rekorlarını kırmaya devam ediyor. Nisan ayına özel güncel fiyat listesi yayınlanan Duster, yine en ucuz SUV modeli olmayı başarıyor. Peki Dacia Duster fiyatları ne kadar? Dacia Duster özellikleri neler? İşte detaylar...

Dacia'nın yapmış olduğu şaşırtıcı kampanyalar Dacia severler tarafından merakla takip ediliyor. Ülkemizin en ucuz SUV otomobili olarak listenin başında yerini alan Duster'ın Nisan ayı güncel fiyat listesi yayınlandı. SUV kategorisinde en tutulan model olarak bilinen Dacia Duster'ın aynı zamanda bir çok modeli oldukça tercih ediliyor.

Son zamanlarda enflasyonun artış göstermesi ve otomotiv sektörünün bir hayli pahalanmasıyla 2. el araçlar bile fazlasıyla etkinlenmişti. Buna rağmen Dacia yine yaptı yapacağını ve günümüzde en ucuz otomobil olarak karşımıza çıkan SUV Duster'ı indirimli fiyatıyla satışa sundu. Peki Dacia Duster'ın fiyatları ne kadar? Dacia Duster'ın teknik özellikleri neler? Sorularınızın cevabını haberimizde paylaşıyoruz.

DACİA DUSTER TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Farklı donanım paketleri ile beraber satışa sunulan Dacia Duster'ın 3 donanım paketi bulunuyor. Bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse, Dacia Duster, Comfort, Comfort Prestige ve Prestige Plus gibi rakipleriyle eş değer donanımlara sahip olmayı başarıyor.

dacia-haber-ici1.jpg

Duster Modelinin benzinli motor yelpazesinde pek fazla değişiklik görülmedi. 1.0 litrelik üç silindirli 89 beygir gücünde TCe 90 motor, 1.3 litrelik dört silindirli TCe 130 128 beygirlik motor versiyonlarına sahip. Buna bağlı model her iki seçenekte önden çekişli ve manuel şanzımanla satışa sunuluyor.

Benzin motor seçeneklerinden bahsedecek olursak en güçlü model olarak önümüze çıkan TCe 150 motor. TCe 130 motoru ile aynı üniteye sahip. Duster'ın bu versiyonu da önden çekişli fakat yalnızca altı vitesli çift kavramalı otomatik şanzımanla satışa çıkıyor.

Dizel motor seçeneklerine değinecek olursak Duster modelinde; 113 beygir gücüne sahip, dört silindirli 1.5 litrelik 1.5 dCi motoru içerisinde barındırıyor. Bu motor ile birlikte model altı ile manuel şanzımana yer verilmiş. Yalnız Dacia bu motoru hem önden çekişli hem de dört çekişli olarak satışa çıkarmayı planlıyor.

DACİA DUSTER GÜVENLİK DONANIMLARI

Dacia'nın üst düzey güvenlik donanımlarını aktarmak gerekirse, kör nokta uyarı sistemi, 360 kamera, yokuş kalkış desteği, yokuşta iniş kontrol sistemi, hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı, acil fren destek sistemi gibi bir çok güvenlik donanımı ile birlikte sürücülerin emniyetini fazlasıyla sağlıyor.

DACİA DUSTER FİYAT LİSTESİ

Dacia Duster'ın güncellenen fiyat listesinde yer alan bilgiler şu şekilde;

Comfort 1.0 Turbo 90 bg 4x2 394.900 TL
Comfort ECO- G Turbo 100 bg 4x2 433.000 TL
Prestige ECO- G Turbo 100 bg 4x2 449.900 TL
Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 479.900 TL
Comfort 1.3 Turbo 150 bg 4x4 476.900 TL
Comfort 1.5 Blue dCi 115 bg 4x2 484.900 TL
Comfort 1.5 Blue dCi 115 bg 4x4 596.000 TL
Prestige Plus 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 520.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN