Deniz Güçlü: Dijital pazarlama günümüzün etkin pazarlama yöntemi!

Deniz Güçlü: Dijital pazarlama günümüzün etkin pazarlama yöntemi!

Dijital pazarlamanın günümüzde etkin pazarlama yöntemlerinden biri olduğunu ifade eden Güçlü Consulting Kurucusu Deniz Güçlü, “Dijital dünyada doğru bir strateji ile reklam çalışmalarını etkin bir şekilde yapmak olanaklı. Bu nedenle özellikle son dönemlerde pek çok firma ve marka, başarılı bir reklam kampanyası için dijital pazarlamaya yönelmiş durumda” sözleriyle konunun öneminden bahsetti.

Dijital dünyada doğru bir stratejiyle reklam çalışmaları yapmak çok önemli
Dijital dünyada doğru bir strateji benimsenin gerekli olduğunu belirten Deniz Güçlü, reklam çalışmalarında doğru stratejinin önemine vurgu yaptı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Deniz Güçlü, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:

“Bir ürün ya da hizmetin etkili bir şekilde tanıtılabilmesi için yıllardır reklam çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmaların zamanla güncellendiğini gözlemlemekteyiz. Özellikle dijital dünyanın ön plana çıkması ve markaları doğrudan etkilemesi, insanların dijital pazarlama çalışmalarına yönelmesini sağlıyor. Markanızı en iyi şekilde tanıtacak reklam türüne yönelim gösterdiğiniz takdirde, marka itibarını yükseltmiş olursunuz. Bu hususların her biri, dijital pazarlamanın önemli bir konumda yer almasını sağlıyor.”

DİJİTAL PAZARLAMA FARKLI ALANLARDA KULLANILABİLİR

Dijital pazarlamanın farklı alanlarda kullanılabileceğini ifade eden Deniz Güçlü, açıklamalarında bu konuyla ilgili ifadelere yer verdi:

“Dijital pazarlamanın farklı alanlarda tercih edilebildiğini söyleyebilirim. İnternet siteleri, blog postları, sosyal medya kanalları, online PR çalışmaları, etkileşimli araçlar; bu alanlar arasında yer alıyor. Aslında tanıtımın etkili olmasını sağlayan dijital pazarlama, gerçekten günümüzün en önemli reklam araçlarından bir tanesi.”

ETKİLİ TEKNİKLER PAZARLAMA STRATEJİLERİNDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

Dijital pazarlamada etkili tekniklerin bulunduğunu belirten Deniz Güçlü, “Bilindiği üzere dijital pazarlamada da farklı teknikler ön plana çıkıyor. Markanın hedefine yönelik farklı teknikler kullanılabilir. Son zamanlarda dikkat çeken teknikler; içerik pazarlama teknikleri, sosyal medya araçları, mobil araçlar, hedefleme şeklinde karşımıza çıkıyor. Bir markanın doğru bir reklam çalışması ile marka tanınırlığını arttırabilmesi için en uygun teknikleri kullanması çok önemli. Etkili teknikler sayesinde markaların itibar kazandıklarını ve geniş bir kesimde yankı bulduklarını ifade etmek olanaklı. Bizler de bu alanlarda müşterilerimize uzman desteği sunarak markaların hedeflerini gerçekleştirebilmelerini sağlıyoruz” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN