Denizbank ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Denizbank günlük para çekme limiti

Denizbank ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Denizbank günlük para çekme limiti

Türk bankacılığında önde gelen bankalar arasında yer alan Denizbank, özel ve kurumsal müşterilere sunduğu hizmetler ile öne çıkmaktadır. Türkiye genelinde yüzlerce şubesi ile her türlü finansman ihtiyacını karşılayan banka, bu hizmetlerini sadece şubeleriyle sınırlı tutmanın yanı sıra en yakın Denizbank ATM, online ofis, mobil ofis ve telefon bankacılığı kanallarından da sorunsuz hale getiriyor. Denizbank ATM’den para çekme limiti ne kadar? Sorusu ise pek çok vatandaşımız tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

ATM'lerden yapılan işlemler müşterilere büyük kolaylık sağlarken, güvenliği sağlamak için Denizbank ATM para çekme limiti ve Denizbank ATM para yatırma limiti uygulanmaktadır. Müşterilerine şubelerde beklemeden ATM'lerden para çekme ve para yatırma imkanı sunan Denizbank, bu işlemlere ATM para yatırma limiti ve ATM para çekme limiti de uyguluyor. Bu uygulamanın amacı müşterilerimizin güvenliğini sağlamaktır.

2022 DENİZBANK ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Denizbank ATM para çekme limiti, bankanın özel ve ticari müşterilerinin banka hesaplarını güvence altına almak için kullandığı bir ölçüdür. Bu sayede Denizbank müşterileri hesaplarına belirli bir miktar para çekerken geri kalanını olası dolandırıcılıklara karşı garanti altına alıyor. Denizbank'ın bu yönde uyguladığı günlük para çekme limiti 5 bin TL'dir. Bu miktarın üzerinde para çekmek mümkün olsa da limiti aşan para çekme işlemleri için belirli bir miktar tahsil edilir.

2022 DENİZBANK ATM PARA YATIRMA LİMİTİ

Denizbank ATM para yatırma limiti de aynı amaçla uygulanmaktadır. Denizbank'ın banka müşterileri için günlük mevduat limiti kartsız işlemler için 74.750 TL'dir. Bu tutarın üzerinde para yatırmadan önce 24 saat beklemeniz gerekmektedir. Ayrıca bu tutar hesaba hemen yatırılamasa da maksimum 40 banknot yatırmanız tavsiye edilir.

DENİZBANK ATM İŞLEM ÜCRETLERİ

En yakın Denizbank ATM şubelerinden yapılan işlemler komisyon veya banka ücretine tabidir.

• Nakit ödemelerde ve diğer bankaların ATM'lerinden yapılan mevduatlarda ortalama yüzde 1,15 komisyon,

• Kartsız nakit mevduat tutarına bağlı olarak maksimum 25 TL,

• Nakit avans çekimleri için %3,95 oranında komisyon veya limit üstü para çekme işlemleri için 1 TL kadar kesinti yapılıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN