Dev proje Park Residences Cadde satışa çıkıyor

Dev proje Park Residences Cadde satışa çıkıyor

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş'nin sahip olduğu, İstanbul'un en özel noktası olan Bağdat Caddesi'nde yer alan ve yaklaşık 20 dönümlük peyzaj alanına sahip Park Residences Cadde, ekim ayında satışına başlanacak ve en düşük daire fiyatı 500 bin dolar olacak

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar Anadolu Yakası’nın en iddialı projelerinden biri olarak hayata geçen Park Residences Cadde ile ilgili yaptığı açıklamada “Projeyi satın alırken inşaat kalitesinin çok iyi olduğunu biliyor, projenin Bagdat Caddesi'nin kalbindeki merkezi lokasyonuna çok güvendiğini söyledi. Ayrıca Ömer Derbazlar projeden bekledikleri ciroyu 1 milyar dolar olarak açıkladı ve satışa sunulacak dairelerin de en az 500 bin dolar olacağını söyledi.

Metrekare fiyatı 4500 ile 8500 dolar arası

Bizler, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş olarak, projenin üzerine kendi vizyonumuzla birçok yeni hizmet ekledik. Tüm bu artılarımızla birlikte emsallerine göre çok avantajlı fiyatlarla satışa sunduğumuz ve metrekare fiyat aralıkları 4.500 dolar ile 8.500 dolar arasında değişen dairelerimiz, evine hemen taşınmak isteyen, Bağdat Caddesi’nin merkezinde, geniş bir peyzaj alani icinde ve manzaraya hakim yasamak isteyen ailelerin tercihi olacak. 

15-09/02/park-residences-cadde-14.jpgMetrekare fiyatı 4500 dolar ile 8500 dolar arasında değişen daireler geniş bir peyzaj mimarisi içinde bulunuyor

Sadece Kadıköy’ün değil, İstanbul’un da en önemli projelerinden biri olan Park Residence Cadde, inşaat kalitesiyle, merkezi lokasyonuyla, 360 derecelik İstanbul manzarasıyla, sosyal donatılarıyla ve tüm bunları benzerlerine oranla çok daha uygun koşullarla satışa sunmasıyla fark yaratacak’’ diye konuştu. Bunun yanında yaptıkları projeye ve konumuna güvenen şirket, projenin önümüzdeki 80-100 yıl boyunca değerini kaybetmeyeceğini hatta artacağını söyledi.

Metrekare başına aidat 5 TL

Park Residences Cadde, sosyal donatılarıyla da öne çıkıyor. Proje içinde; fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralılounge alanları, çocuk ve gençoyun odaları, toplantıodaları, yürüyüşparkuru yer alıyor.

Tüm bunların yanında şirket evlerin satışı sonrasında verdikleri hizmet için alınacak aidatlardan kar amacı güdmediğini bildirdi ve metrekare başına ortalama 5 TL aidat olacağını söyledi.

15-09/02/park-residences-cadde-5.jpgDekorasyonunda Schuco marka alüminyum doğrama, ithal doğal ahşap kaplama ve lake daire içi kapılar, çelik üzerine özel ahşap kaplama daire dışkapıları bulunuyor

Eşsiz manzarasıve konumu mimari detaylarla da bütünleşen Park Residences Cadde’nin dekorasyonunda Schuco marka alüminyum doğrama, ithal doğal ahşap kaplama ve lake daire içi kapılar, çelik üzerine özel ahşap kaplama daire dışkapıları, ıslak zemine özel yapım granit seramik, birinci sınıf plank lamine parke, İtalyan modüler sistem ahşap mutfak dolaplar, vitrifiye banyo ve ideal standart armatürler, her odada sıcaklık ve soğukluk kontrol panel sistemi bulunuyor.

Daire içi akıllı sisteme sahip

Park Residences Cadde’nin daire içi akıllı ev sistemi yapısı ise, Bağdat Caddesi’nde yer alan konutların hiçbirinde yer almayan özelliklerden bir diğeri olarak ön plana çıkıyor.

15-09/02/park-residences-cadde-15-1441205457.jpgBağdat Caddesi’nde yer alan konutların hiçbirinde yer almayan özellikleriyle dikkat çekiyor

Şehrin kalbi Bağdat Cadde’sinde yer alan Park Residences Cadde, Sabiha Gökçen UluslararasıHavalimanı’na 20 km, Kadıköy’e 3 km, Boğaz Köprüsü’ne 12 km, FSM Köprüsü’ne 17 km ve Taksim’e 15 km mesafede konumlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN