"Devlet vergisi yok" diyen İslam Memiş'ten sikke altın yorumu! Daha önce bu işlemi duymadınız

"Devlet vergisi yok" diyen İslam Memiş'ten sikke altın yorumu! Daha önce bu işlemi duymadınız

İslam Memiş, altın için şaşırtan bir yorumda bulundu. Darphane'nin sadece madeni para basmadığını ifade eden Memiş, sikke altın da bastığını söyledi. Peki bu ne anlama geliyor? İşte İslam Memiş'ten yatırımcıyı yakından ilgilendiren o açıklamalar.

Darphane sadece madeni para basmadığını ifade eden İslam Memiş, sikke altınlar da basıldığını söyledi. İnsanlarda bu durumun kafa karıştırıcı olduğunu belirten Memiş, her şeyi tek tek açıkladı.

doviz.jpg

"DARPHANE SİKKE ALTIN BASIYOR"

Memiş, Darphane'nin madeni para dışında sikke altın da bastığını vurgulayarak, " Cumhuriyet, çeyrek altını, reşat altını... Yakın tarihte farklı sikkeler basarak kaldığı yerden yoluna devam edecek. 'Bu nedir' diye soruyor insanlar, kafa karışıklığı var. Sertifikalar bildiğin sertifika. Bu sertifikalardan 500 milyon adet piyasaya sürüldü” ifadelerini kullandı.

"VERGİLENDİRME YOK"

Bu altınların kar olduğunu belirten Memiş, "24 ayar altınları biriktirmiş ve almış oluyorsunuz. Kuyumcudaki paket gram altınlardan bahsediyorum. Bunlar birikiyor kârınız oluyor. Gram altın yükseliyor, kar üzerinde devletin bir vergilendirmesi yok. Fiziki olarak gidip teslim alamıyorsunuz, bu kez ayağa hizmet çağırıyorsunuz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN