Dibe Vuran Bitcoin Uçuşa Geçiyor! Luna Krizini Bitirecek Büyük Hamle Yolda! İşte Bitcoin'i Diriltecek Kritik Açıklama

Dibe Vuran Bitcoin Uçuşa Geçiyor! Luna Krizini Bitirecek Büyük Hamle Yolda! İşte Bitcoin'i Diriltecek Kritik Açıklama

Son dönemlerde kripto para piyasasındaki düşüş kriptocuları tedirgin etmeye başladı. Luna etkisiyle tepe taklak olan sanal para piyasası toparlanmayı beklerken, Rusya'dan kripto paralara ilişkin sevindiren haber geldi. Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, kripto paralara ilişkin çalışmalar başlattıklarını söyledi. İşte Bitcoin'i tekrardan diriltecek o hamle.

Ukrayna-Rusya savaşı ile patlak veren piyasalarda sular durulmuyor. Dolar hızlı bir yükselişe geçerken kripto paralarda en dip seviyelere çekildi. Bitcoin alanlar ise kripto para piyasasında düzelmeleri bekliyor. Tüm bunlar beklenirken, Rusya'ya yapılan yaptırımlar sonrası Rusya'nın bu yaptırımları aşmak için kripto paraları kullanacağı iddia edilmişti. Ortaya atılan bu iddialar bile kripto para piyasasında hareketlenmeye neden olmuştu. Rusya'nın yapacağı bu hamle çok sayıda kripto para biriminin de değer kazanmasını sağlamıştı. Bakan Manturov'dan bu konuya ilişkin ilk açıklama geldi. İşte Bitcoin'i canlandıracak o hamle.

luna.jpg

KRİPTO PARA PİYASASINA BAHAR MESAJI

Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov'da kripto para için önemli bir açıklamada bulundu. Başkent Moskova'da düzenlenen Yeni Ufuklar isimli etkinlik toplantısına konuşan Manturov, kripto para birimleri hakkında yaptığı açıklamalarla piyasalarda büyük yankı uyandırdı.

-001.jpg

RUSYA'DAN KRİPTO PARALARA İLİŞKİN MÜJDELİ HABER

Rusya'nın Moskova'da kentinde düzenlenen etkinliğe katılan Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, etkinlikte yapmış olduğu açıklama ile dibi gören kripto para piyasasında bahar havası getirdi. Luna krizi ile büyük bir çöküş yaşayan kripto paralarda büyük bir güven kaybı yaşanırken, kripto paralara yönelik soru işaretleri artmıştı. Elinde coin olanlar ise büyük bir zarara uğramıştı. Bakan Manturov ise yaptığı konuşmasında Rusya'nın kripto paralara ilişkin soruları yanıtladı.

KRİPTO PARA YASALLAŞIYOR! "ER YADA GEÇ GERÇEKLEŞECEK"

Mantuva yöneltilen sorular arasında Rusya'nın kripto paraları resmi ödeme aracı olarak kullanıp kullanmayacağı yönündeydi. Bu soruyu yanıtlayan Manturov kriptocuları sevindirecek cevap geldi. Manturov kripto paraların yasallaşacağının sinyalin vererek Rusya Merkez Bankası tarafından konu hakkında çalışmaların sürdüğünü söyledi. Manturov kripto paralara ilişkin şunları kaydetti

"Bence yasallaşacak. Buradaki asıl soru bunun nasıl ve ne zaman olacağı, nasıl düzenleneceğidir. Herkes zamanın bunu gerektirdiğini, er ya da geç bir şekilde gerçekleşeceğini anlıyor "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN