Dolar 10 Lira mı 40 Lira mı Olacak? İslam Memiş, "Keklik Gibi Avlanacaksınız" Dedi Bomba Tahmini Verdi! Soygun Büyük

Dolar 10 Lira mı 40 Lira mı Olacak? İslam Memiş, "Keklik Gibi Avlanacaksınız" Dedi  Bomba Tahmini Verdi! Soygun Büyük

Enflasyon rakamlarının açıklanması ile beraber gözler piyasalara döndü. Döviz, altın ve borsaya yatırım yapanlar için önemli değerlendirmeler yapan İslam Memiş, dolar ve emlak fiyatlarında yaşanması beklenen düşüşler hakkında yatırımcıları uyardı. "Keklik gibi avlayacaklar" diyen Memiş, adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Doların 10 lira ile 40 lira görüşleri için de değerlendirme yapan Memiş, "Çok beklersiniz" diyerek teknik seviyeyi açıkladı. İşte yatırımcılar için o uyarılar.

TÜİK'in enflasyon rakamlarını yüzde 79 olarak açıklamasından sonra İslam Memiş, yayınladığı yeni videosunda her şeyi enine boyunca değerlendirdi. Enflasyon rakamları açıkladı. Peki piyasalar buna nasıl tepki verecek? Dolar alınabilir mi? Dolar 10 lira mı olacak 40 lira mı? Emlak fiyatları düşecek mi? Gram altında son alım fırsatı ne zaman? İslam Memiş tüm bunları tek tek açıkladı.

dolarcik-001.jpg

"PİYASALARDA MANİPÜLASYON VAR"

"TÜİK enflasyon verisini açıkladı. Yüzde 80'ni bulmadı. 24 yılın zirvesinde Amerika'da 41 yılın Avrupa'da 40 yılın zirvesinde. Enflasyonla mücadele kolay olmadı. Enflasyon bilerek artırıldı. Alım gücü düşsün diye yapıldı. İnsanlar al-sat yaparak zengin olacaklarını sandılar. Israrla nakit bir dünya olduğunu söyledim. Manipülasyon var. Dünyada mesai saatleri düşüyor. İnsanlar ne güzel diyor. Ancak bu berbat bir şey. İnsanların işsiz kalması için bir sistem. Türkiye dahil. Çalışma saatleri için sinyal verdi. İnsanları işsizlik için haberdar ediyorlar."

altin-001-001-001.jpg

"2022 YILI SOYGUN YILI"

"2022 yılı soygun yılıdır dedi. 7 aydır bunu tekrarladım. Yılın 3 ay bıkmadan usanmadan parite işlemi öğrettim. Sepet yapmayı öğrettim. Türkiye sepet yapmasını bilmiyordur. Döviz emtia kripto olsun tek bir emtiaya yatırım yapma. Bugünlerin haberini önceden sık sık tekrarladım. Şimdi KPSS'deki süreç için uğraşıyor. Türkiye'nin seçim süreci var. Biz de dert çok. Cebimizdeki para pul olmuş. Kimsenin umurunda değil. Ayazda kalırsınız. En sadık dostun cebindir. Bunlara bakın. Sizin çocuklarınızla onların çocukları aynı kaderi paylaşmıyor. Sen işine bakacaksın."

DOLAR 10 LİRAYA MI DÜŞECEK?

"Dolar kuru 17,97 seviyesinde. 2 grup var. Biri dolar 30-40 lira olacak diyor. Diğeri 10 lira olacak. Yahu siz akıllı insanlarsınız. Bugün ki ekonomik koşullarda nasıl dolar 10 lira olur? Buna nasıl inanırsınız! Buna inanmanız için enflasyonun 20 olması lazım. Kiranın 3 bin değil bin lira olması lazım. 10 Lira olacakmış! Beklersin. Boşuna bekleme. Dolar 30-40 lira olacakmış. Şovmen bunlar. Dolar yıl sonunda 21 olabilir. Bugün ki teknik bu. Dolar bir yatırım aracı değil ödeme aracıdır. Euro/Sterlin değer kaybetmiş. Madem yatırım yapacaksın. Akıllı yere yap. Ben ve yol arkadaşlarım Borsa İstanbul'a girdik. Dövizden kat kat fazla kazandık. Biz dövizi yatırım aracı olarak görmedik. Gram altın şişti. Piyasayı manipüle ediyorlar. Bu fiyatlardan altın almayın. Gaza gelip satmayın. Buradaki detay miktar üzerinden gitmek."

EMLAK KONUTLARI DÜŞECEK Mİ?

"Gram altın 900 iken kimse ilgilenmez 1000 lira olunca ne zaman alalım diyor. Sizi keklik gibi avlarlar. Kendini çok uyanık biri gibi görme. Uzun vadeli yatırımcı ol. Ev fiyatları düşecekmiş? Bunları duyunca hayret ediyorum. İnşaatı konuşuyorsun. Dolar kuru 18,97 olmuş emlak fiyatları düşecek diyorsun. TOKİ'nin 150 bin konut projesiyle emlak fiyatları düşecekmiş. 150 bin konut Türkiye'nin neyine yetecek. Şehit yakınları gaziler genç evlenecek çiftlere bir kota belirleniyor. Kaç milyon kişi buna müraacat edecek. İnşaat sektörü dolarla maliyetlenen bir sektör. Merkez Bankası, enflasyon rakamını yüzde 60 revize ederken sen emlak konutlarının düşeceğini söylüyor Sen arkadaşım çok kaşınıyorsun. Eylül'den sonra görüşelim. Gram altın son bir şans verecek"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN