Dolar 2 haftanın zirvesinde

Dolar 2 haftanın zirvesinde

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'nun 'faiz indirimi' sinyali ile ateşlenen dolar/TL, bu sabah da 8,46-8,47'den işlem görüyor. Euro/TL ise 10,03'den el değiştiriyor.

Yurt içinde haftalık rutin para banka ve menkul kıymet istatistikleri ile yurt dışında Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını ön planda olduğu bir gün bizleri bekliyor.

Para banka istatistiklerinde döviz rezervlerindeki artışın devam edip etmeyeceği ve geçen hafta zirveye çıkan dolarizasyon izlenecek. ECB'den de faiz için bir değişiklik beklentisi bulunmuyor.

DOLAR VE EURODA İLK RAKAMLAR

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun "manşet enflasyona karşı negatif reel getiri bir kriter olmayacak" açıklamalarıyla hareketlenen döviz kurları dün gördükleri 2 haftanın zirvesindeki yerini bu sabah da koruyor.

Dolar/TL, 8,46-8,47'den işlem görürken euro/TL ise 10,03'den el değiştiriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN