Dolar 6 liraya mı çakılıyor? İslam Memiş 'Hazırlık yapın' dedi tarih verdi

Dolar 6 liraya mı çakılıyor? İslam Memiş  'Hazırlık yapın' dedi tarih verdi

Dolar BDDK hamlesini aştı. 6,70 seviyesine gerileyen dolar tekrardan 17 seviyesine konumlandı. Yatırımcı ise doların tekrar düşme ihtimalini beklerken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş, Twitter hesabından 'Dolar 6 lira olacak' iddialarına ilişkin yorum yaptı. Tarih veren Memiş, bakın dolar yatırımcısı için neler söyledi?

BDDK hamlesine rağmen sadece 1 hafta 16,70 seviyesinde tutunan dolar tekrardan 17 lirayı gördü. Gram altında ise dolardan kaynaklı 989 liradan tekrardan yukarı yönlü hareketlerine başladı. İsabetli tahminleriyle bilinen İslam Memiş, "Eylül-Ekim'e hazırlık yapın" uyarısında bulundu.

dolar-1-001.jpg

"BAKKAL DÜKKANI GİBİ EKONOMİ YÖN DEĞİŞTİMEZ"

"Eylül-Ekim gibi dışardan çuvalla para gelecekmiş, dolar 6 lira olacakmış. Arkadaşlar, bakkal dükkanı gibi devlet ekonomisi yön değiştirmez. Matematik vardır, kararlar vardır, sistem vardır Mış, muş, miş ile kafa yormayın Cebinize bakın doğruyu o size söyler Ona göre işinize bakın"

"EYLÜL- EKİM'E HAZIRLIK YAPIN"

"Arkadaşlar, bakkal dükkanı gibi devlet ekonomisi yön değiştirmez. Matematik vardır, kararlar vardır, sistem vardır Mış, muş, miş ile kafa yormayın Cebinize bakın doğruyu o size söyler Ona göre işinize bakın" "Lafa bakar mısın 'Çuvalla para gelecek' Böyle bir cümle kurmak, ne bileyim diyecek bir şey de bulamıyorum Çuvalla para ne demek? Tam mahalle dedi koşusu işi oldu, ayağa düştü bu işler. Sessiz olan akıllı arkadaşlarım Eylül-Ekim’e hazırlık yapıp işinize bakın. İlave yaparak yola devam"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN