Dolar araç fiyatını uçuracak konut çakılacak! Selçuk Geçer'den akılalmaz rakamlar! Büyük patlamaya hazır olun

Dolar araç fiyatını uçuracak konut çakılacak! Selçuk Geçer'den akılalmaz rakamlar! Büyük patlamaya hazır olun

Piyasa Analisti Selçuk Geçer'den korkutan değerlendirmeler geldi. Gıda kıtlığına dikkat çeken Geçeri dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini ifade etti. Araç ve konut alacaklar içinde kritik uyarılarda bulundu.

Selçuk Geçer'den konut, araç ve dolar için yeni değerlendirmeler geldi. Yayınladığı yeni videosunda doların 35 liraları göreceğini ifade eden Geçer, konut ve araç fiyatlarının da derinden etkileyeceğini belirtti.

dolar-euro-altin-guney24-001.jpg

"EURO 16 SEVİYELERİNE DÜŞECEK"

"Euronun ne olacağını 5 ay önce söylemiştim. Euro düşmeye devam edecek. Türk lirası karşısında ikisi değerini kazanmaya devam edecek. Avrupa Merkez bankası FED'e gerekli atakları yapamazsa 0,70 seviyelerini görülebiliriz. Sterlin Euro doların üzerine çıkar mı? Yakın vadede doların üzerine çıkamayacaklar. Kırılma esas korku."

"DOLARDA KIRILGANLIĞA HAZIR OLUN"

"Merkez Bankası'nın etkilerini hala göremedik. Türkiye'nin makro ekonomik sorunları ve paraya olan ihtiyacının olmasından dolayı kırılgan dolara hazır olun. Euro biraz daha geriye gelecek. Euro 16 civarına çıkacak. Dolar ise 20 lirayı görecek. Eurodan büyük beklenti içinde girmeyin"

"Kemikleşen enflasyon karşısında FED faiz artıracak. Talep enflasyonunu artıracak. Piyasayı kısıtlayacak. Amerika'da konut bile anılmaması söyleniyor. İşler sıkıntılı."

"Gıda fiyatların agresif durumlar olacak. FED Mart ayında durmayacak. Türkiye'de orta gelir seviyesi ortadan kalktı."

Geçer, "Dolar 35 lira, araç fiyatları uçacak, konut çakılacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN