Dolar Biriktirenler Elinizde Patlayabilir! Tunç Şatıroğlu "Büyük Müdahale Gelebilir" Dedi Tarih Verdi.

Dolar Biriktirenler Elinizde Patlayabilir! Tunç Şatıroğlu "Büyük Müdahale Gelebilir" Dedi Tarih Verdi.

Altın ve Para Piyasası Analisti Tunç Şatıroğlu, dolara ilişkin ciddi uyarılarda bulundu. Dolar yükselecek mi? Altın düşecek mi? gibi soruların cevaplarını araştıran yatırımcılar için Şatıroğlu'ndan korkutan uyarı geldi. Dolara müdahale olabilir diyen Şatıroğlu, korkutan süreci anlattı. İşte Tunç Şatıroğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar.

Youtube kanalı üzerinden piyasalara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, dolar içi korkutan bir uyarıda bulunda. Yatırım yapmak için dolar alanlar piyasaları yakından takip ederken, Şatıroğlu olası müdahaleye değinerek yatırımcının dikkatli olmasını söyledi. İşte Tunç Şatıroğlu'ndan piyasalara dair son değerlendirmeler.

dolar.jpg

DOLARA MÜDAHALE OLURSA ALIN!

Doların 15 TL seviyelerine çıkmasıyla sevinen dolar yatırımcılar dolarda yaşanan yükseliş trendinin devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Nisan ayının son alım ayı olduğunu vurgulayan Tunç Şatıroğlu, dolardaki direnç seviyesine değinerek önemli değerlendirmelerde bulundu. Peki dolar yükselişine devam edecek mi? Gram altın düşecek mi? Tunç Şatıroğlu Youtube kanalından bunları cevapladı. Doların 14,86 T'de iken baraj kurulmaya çalışıldığını ifade eden Şatıroğlu, doların tekrardan 15 seviyelerinde bir müdahale ile karşılaşabileceğini ifade etti. Şatıroğlu, "Dolar 14,86 da baraj kurulmaya çalışıyorlardı. Orada bir gedik açıldı. O gediği doldurabilirler. Ama dolar tekrar çıktı. Tekrar düşürmek isteyebilirler. Gidişat belli artık nafile. Güven veremiyorlar. Doların 40'ı çıktı. Dolarla borçlanmayın. Müdahale olursa alım fırsatıdır." ifadelerini kullandı.

GRAM ALTIN SATMA DÖNEMİ DEĞİL

Elinde altın birikimi yapanlar içinse ciddi uyarılarda bulunan Şatıroğlu, altın satmanın şu an doğru dönem olmadığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Gram altın tarafında düşüşler sınırlı kalabilir. Ons altında 1900 altındaki her fiyat alımdır. Bu hafta içerisinde 1850'ye gelme ihtimali var. "

FED'in agresif konuşmalarına devam etmeyeceğini söyleyen Şatıroğlu, bu sürecin bir süre daha böyle devam edeceğini belirtti.

DOLAR VE GRAM ALTINDA SON DURUM NE?

13 Mayıs 2022 Cuma gününe 905 seviyelerinde giriş yapan altın, gün içinde iniş çıkışlarına devam ediyor. Dolar ise 15,46 TL seviyelerinden işlem görüyor. Euro ise dolarla arasındaki makası kapatırken, 16 TL seviyesinden alıcılarının karşısına çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN