Dolar alan yandı! İslam Memiş "Euro ve Sterlin" dedi bombayı patlattı! Yapmayan dizlerine vuracak

Dolar alan yandı! İslam Memiş "Euro ve Sterlin" dedi bombayı patlattı! Yapmayan dizlerine vuracak

İslam Memiş'ten Ekim ayı için yeni yatırım tavsiyesi geldi. Dolar kuru hızla yükselişe geçerken, diğer para birimlerinde ise gerileme yaşandı. Özellikle Euro alanları tedirgin eden bu düşüş sonrası Memiş, yatırımcının içini rahatlatacak değerlendirmesini yaptı. "Dolardan uzak durun" diyen Memiş, bakın ne önerdi?

Ekim yanına son günler kala başta Euro olmak üzere Borsa İstanbul'da da hızlı bir düşüş yaşanmaya başladı. Dolar kuru ise FED'in faiz kararı sonrası 18,50 seviyelerine dayandı. Yeni yatırımcılara ise İslam Memiş'ten yen yatırım tavsiyesi geldi.

dolar-tonf-cover-001.jpg

EN KARŞI YATIRIM ARACINI AÇIKLADI

Dolar karşısında euro hızla erirken, elinde nakiti olanlar ise ne yapacağını araştırmaya başladı. İslam Memiş ise, "Euro dolara karşı ucuz kalmaya devam diyor. Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Dolardan uzak durmakta fayda var." ifadelerini kullandı.

DOLARDAN UZAK DURUN

Yatırımcının nasıl bir yatarım yapacağını açıklayan Memiş, "Merkez Bankası 100 baz puanlık indirim yaptı, dolarda yukarı yönlü hareketler gördük. Uluslararası piyasalardaki değer artışını da gördük. 20 yılın zirvesinde olan bir dolar endeksi var. Ben dolardan uzak durmayı tercih ettiğimden dolayı tüm diğer enstrümanları ucuz buluyorum. Doların karşısındaki diğer enstrümanlar daha avantajlı." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN