Dolar ve euro güne nasıl başladı?

Dolar ve euro güne nasıl başladı?

Bayram tatili sonrası piyasaların açılmasıyla 8,60'ın üzerine çıkan dolar/TL, bu sabah 8,55 seviyelerinde işlem görüyor. Euro/TL ise 10,10 bandında.

Haftanın ikinci gününde yurt içinde önemli bir veri bulunmazken Hazine ihaleleri takip edilecek. Yurt dışında piyasalar ABD Merkez Bankası'nın para politikası toplantısının sonuçlarını ve ABD'de yayımlanacak finansal sonuçları takip edecek.

Ayrıca Alphabet Inc, Apple Inc ve Microsoft Corp çeyreklik sonuçlarını bugün ilerleyen saatlerde, Amazon ise bu haftanın ilerleyen günlerinde açıklayacak.

DOLAR VE EURODA İLK RAKAMLAR


Dün piyasaların açılışıyla birlikte 8,60'ın üzerine atak yapan dolar/TL, kademeli olarak yeniden son haftaların denge seviyeleri olan 8,55'e doğru çekilmişti. Kur bu sabahki işlemlerde de 8,55-8,56 bandında işlem görüyor.

Euro/TL de dünkü kapanış seviyeleri olan 10,10'dan el değiştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN