Dolar ve euroda ilk rakamlar

Dolar ve euroda ilk rakamlar

Türk Lirası'nda yatay seyir devam ederken, dolar/TL kuru 8,55, euro/TL ise 10,10'un hemen üzerinde işlem görüyor.

Yurt içinde fiyatlanacak önemli bir veri bulunmazken şirket bilançoları izlenmeye devam ediyor. Bugün Akbank ve Tofaş, 6 aylık finansal raporunu açıklayacak. Küresel piyasaların gözü ise ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararında olacak.

Piyasalarda faizle ilgili bir değişim beklentisi bulunmuyor. Fed Başkanı Jerome Powell son toplantının ardından yaptığı açıklamada, faiz oranlarını artırmayı tartışmak için çok erken olduğuna inandığını söylemişti. Powell'ın bu toplantının ardından yapacağı açıklamalar piyasalar tarafından yakından izlenecek.

Fed'in faiz kararı öncesinde Türk Lirası'ndaki yatay seyir devam ediyor. Bayram haftası ve bu hafta olduğu gibi dolar/TL, 8,55; euro/TL ise 10,10'un hemen üzerinde değerleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN