Dolardan uzak durun! İslam Memiş'ten korkunç ikaz! Dolar yerine öyle bir şey önerdi ki

Dolardan uzak durun! İslam Memiş'ten korkunç ikaz! Dolar yerine öyle bir şey önerdi ki

Dolar 18,60 seviyelerini görürken euro ise 17,94 seviyelerine kadar geriledi. Uluslararası piyasalarda dengeler bozulurken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten dolar kuruna ilişkin ilginç bir değerlendirme geldi. Memiş, 20 yılın zirvesini yaşayan dolar için "Uzak durun" uyarısında bulundu. Bakın Dolar/TL kuru yerine ne önerdi?

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen dolar kuru karşısında herkesi şaşırtan bir değerlendirme yaptı. Dolara alanlara ve alacak olanlara önerilerde bulunan Memiş, yatırımcı için "Dolardan uzak durun" yorumu yaptı. Dolar karşısında hızla değer kaybeden para birimlerine dikkat çeken Memiş, Euro ve Sterlin için bomba açıklamayı yaptı. Bakın neler söyledi?

dolar-001.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN YÜKSELEN DOLAR KURU UYARISI

Dolar kuru Eylül ayının son haftalarında 18,60 seviyelerine dayanırken, yatırımcı ise uygun al-sat tarihini araştırmaya başladı. Verdiği piyasa değerlendirmeleriyle bilinen Memiş'ten şaşırtan dolar yorumu geldi. Memiş, yatırımcıya dolar yerine euro ve sterlin önerdi. Dolar karşısında ucuzlayan enstrümanların daha avantajlı olduğunu vurgulayan Memiş, "Ben dolardan uzak durmayı tercih ettiğimden dolayı tüm diğer enstrümanları ucuz buluyorum.

EURO VE STERLİN İÇİN UYGUN ALIM FIRSATI

Doların karşısındaki diğer enstrümanlar daha avantajlı" dedi. Herhangi bir para birimine yatırım yapacaklara Memiş, "Euro doların altında kaldı. Euro dolara karşı ucuz kalmaya devam diyor. Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Dolardan uzak durmakta fayda var." önerisinde bulundu.

EURO 20 YILIN DİP SEVİYESİNDE

Yatırım araçları arasında dolara sıcak bakmadığını ifade eden İslam Memiş, doların 20 yılda zirvede olduğunu euronun ise 20 yılın dip seviyesine çekildiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN