Doların ateşi akaryakıt zamlarını tetikliyor: Benzine ikinci büyük zam

Doların ateşi akaryakıt zamlarını tetikliyor: Benzine ikinci büyük zam

Akaryakıt fiyatlarına üst üste zam gelmeye devam ediyor. Benzine dün 1 lira 68 kuruş zam gelmesinin ardından bugün de gece yarısından itibaren tekrar bir zammın daha geleceği öğrenildi. Araç sahiplerinin gelen zamlar hakkında ne yapacağı ise merak konusu.

Akaryakıt zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından dünyada başlayan petrol krizi akaryakıt fiyatlarını etkiledi. Son günlerde ise Dolar/TL kurunun 6 ay sonra yeniden yükselişe geçmesiyle akaryakıta zamlar gelmeye devam ediyor.

Benzine dün 1 lira 68 kuruş zam gelmişti. Enerji piyasası kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bugün ise benzine tekrardan 1 lira 3 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

BU GECE YARISINDAN İTİBAREN GEÇERLİ

Bu zamla birlikte akaryakıt fiyatları İstanbul ve Ankara'da 24 liraya dayanırken, Anadolu şehirlerinde 24 lirayı da aşmış oldu. Yapılan zammın bu gece yarısından itibaren geçerli olacağı belirtildi.

GÜNCEL FİYATLAR

İstanbul'da benzinin litresi şuan ortalama 22 lira 82 kuruştan pompalara yansıyor.

Benzinin litresi İstanbul'da (Anadolu) 21.15 TL

Benzinin litresi İstanbul'da (Avrupa) 21.14 TL

Benzinin litresi İzmir'de 21.26 TL

Benzinin litresi Ankara'da 21.25 TL

LPG'nin litresi İstanbul'da (Anadolu) 10.85 TL

LPG'nin litresi İstanbul'da (Avrupa) 11.03 TL

LPG'nin litresi İzmir'de 10.79 TL

LPG'nin litresi İstanbul'da (Anadolu) 11.07 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN