Dünya hava yolu şirketleri sıralamasında THY 9 sıra geriledi

Dünya hava yolu şirketleri sıralamasında THY 9 sıra geriledi

THY, uluslararası hava yolu derecelendirme kurumu Skyrax verilerine göre ilk 100 hava yolu şirketleri listesinde 9 sıra gerileyerek 27. sırada yer aldı.

Uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kurumu Skytrax bu yılın en iyi 100 havayolu şirketini açıkladı. Buna göre, geçen yıl 18. sırada olan Türk Hava Yolları bu yıl 27. sıraya düştü.

Katar Havayolları’nın ilk sırada yer aldığı listeye göre, Singapur ikinci, Japon ANA All Nippon Havayolu şirketi ise 3. sırada yer aldı.

19-06/19/5545.JPG

Alman Lufthansa’nın 9. sırada bulunduğu listede, İngiliz British Airways 19, Fransız Air France şirketi ise 23. sırada kendine yer buldu.

Skytrax, Türk Hava Yolları’nın yıldız sayısını geçen ay 4'ten 3'e düşürmüştü.

Ticari havayolları için araştırmalar yapan Skytrax, uluslararası seyahat muayenelerinde en iyi kabin kadrosu, havalimanı, hava yolu dinlenme salonu, uçaklar içindeki eğlence, güvertedeki ikram ve diğer unsurları konusunda da incelemelerde bulunyor.

Bu incelemelerden ayrı olarak, Skytrax araştırmalarını, yolculuk yapan kişilerin oylarına göre belirliyor. Arzu eden kişiler Skytrax sitesinden oylamalarda bulunurken, bu oylamalar sonucunda her sene çeşitli konularda 'havacılık oscarı' olarak adlandırılan Skytrax ödülleri dağıtılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN