Ekonomist Şant Manukyan'dan dikkat çeken '8 Ekim 2019' yorumu

Ekonomist Şant Manukyan'dan dikkat çeken '8 Ekim 2019' yorumu

Türkiye'nin, Fırat'ın doğusuna yönelik yapmayı planladığı operasyona yeşil ışık yakan Trump'ın tehditleri sonrası dolar fiyatları yükselişe geçerken, ekonomist Şant Manukyan'ın aylar önce '8 Ekim 2019' tarihi ile ilgili ifadeleri sosyal medyayı salladı. Manukyan, döviz üzerinden aylar öncesinden 8 Ekim 2019'a yönelik yoğun bir ilgi olduğunu dile getirerek "Ekim'in 8'ine 150 milyon dolarlık alma-satma tarafına opsiyon yazılmış. Ne olduğunu gerçekten bilmiyorum" yorumunda bulunmuştu.

Türkiye'nin, Fırat'ın doğusuna yönelik yapmayı planladığı operasyona önce yeşil ışık yakan daha sonra Twitter'dan tehditler savuran Trump'ın 'tweet'leri sonrası dolar fiyatları yükselişe geçerken, ekonomist Şant Manukyan'ın aylar önce '8 Ekim 2019' tarihi ile ilgili kullandığı ifadeler sosyal medyada büyük dikkat çekti: Ekim'in 8'ine 150 milyon dolarlık alma-satma tarafına opsiyon yazılmış. Ne olduğunu gerçekten bilmiyorum.

Trump'ın Suriye'nin kuzeydoğusundan asker çekme kararının ardından Türkiye, bölgeye yönelik askeri harekat hazırlıklarını hızlandırdı.

Trump ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Daha önce de açık bir şekilde söylediğim gibi, tekrar ediyorum, eğer Türkiye benim müstesna ve eşsiz bilgeliğimle belirlediğim sınırların dışına çıkarsa (daha önce yaptığım gibi) Türkiye ekonomisini mahvederim" tehdidinde bulundu.

Bir Twitter kullancısının gündeme getirdiği videoya göre, Mayıs 2019'da Bloomberg kanalında yayınlanan 'Küresel Piyasalar' programında ekonomist Şant Manukyan, piyasalardaki '8 Ekim 2019' tarihine dikkat çekti.

19-10/08/01.jpg

Manukyan, döviz üzerinden aylar öncesinden 8 Ekim 2019'a yönelik yoğun bir ilgi olduğunu dile getirerek "Ekim'in 8'ine 150 milyon dolarlık alma-satma tarafına opsiyon yazılmış. Ne olduğunu gerçekten bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Programın Twitter'da yeniden dolaşıma sokulan bu kesiti, kullanıcıların büyük ilgisini çekti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN