Elinde Altın Olanlar Bu Veriye Dikkat! Köprüden Önce Son Fırsat, Rüzgar Tersten Esecek: İşte Güncel Fiyatlar

Elinde Altın Olanlar Bu Veriye Dikkat! Köprüden Önce Son Fırsat, Rüzgar Tersten Esecek: İşte Güncel Fiyatlar

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. Geçtiğimiz son 4 haftada ataklar yaşayan altın fiyatları Çin'den gelen ekonomik verilerin etkisiyle düşüşe geçti. Altın yatırımcıları ise bugün açıklanacak olan kritik veriye odaklandı. Altında yeni rota oluşturulacak. Peki 17 Ağustos Çarşamba cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte 17 Ağustos 2022 güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları ABD ve Çin'den gelen ekonomik gelişmelerle yeniden yön buluyor. Geçtiğimiz haftalarda ABD'den gelen tarım dışı istihdam verisi ile piyasalarda olumlu hava oluşmuş ve altın fiyatları yükselişe geçmişti. Peki 17 Ağustos 2022 cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...

ALTIN FİYATLARINA ÇİN DARBESİ

Yeni haftayla birlikte altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Özellikle Çin'den gelen ekonomik verilerin yavaşlaması fiyatların düşmesine neden oldu. Pazartesi günü Çin’de perakende satışlar ve sanayi üretimi verilerinin yavaşlama kaydetmesi ekonominin resesyona gireceğine yönelik endişeleri körükledi.

ALTIN FİYATLARI YENİDEN BELİRLENECEK

Yaşanan gelişme sonrası altın yatırımcıları ABD Merkez Bankası'ndan (FED) gelecek olan toplantıya odaklandı. Bugün Fed son toplantısındaki tutanakları yayınlayacak. Fed en son politika faizini 75 baz puan artırarak yüzde 2.50 seviyesine çekmişti.

a2-15.jpg

Fed tutanakları saat 21.00'de açıklanacak. Açıklanan tutanaklarla birlikte piyasada yeni güzergah oluşturulacak. Eğer Fed tutanaklarında şahin mesajlar verilirse bu durumda altın fiyatlarında baskı artabilir.

17 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Tüm bu gelişmelerin ışığında yatırımcılar 'Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi?' sorularını araştırmaya başladı. Peki 17 Ağustos 2022 cumhuriyet, tam, yarım ve gram altın ne kadar oldu? İşte 17 Ağustos 2022 güncel altın fiyatları;

GRAM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışını 1.021,97'den yapan gram altın şu anda alış fiyatı 1.026,58 lira satış fiyatı 1.026,73 liradan işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Önceki kapanışını 6.774,00 TL üzerinden yapan cumhuriyet altını alış fiyatı 6.711,00 TL satış fiyatı 6.787,00 TL üzerinden işlem görüyor.

a3-5.jpg

YARIM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışını 3.398.00 TL'den yapan yarım altın, 3.356,00 TL alış 3.405,00 TL satış fiyatına sahip.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın, son kapanışını 1.699,00 TL seviyesinde yapmıştı. 17 Ağustos itibariyle 1.683,00 TL alış fiyatına sahip olan çeyrek altın, 1.702,00 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın alış fiyatı: 6.701,00 TL

Tam altın satış fiyatı: 6.779,00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN