Elon Musk'ın açıklaması yine olay yarattı: Dogecoin uçtu

Elon Musk'ın açıklaması yine olay yarattı: Dogecoin uçtu

Kripto para piyasalarındaki yükseliş devam ediyor. ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'un açıklaması Dogecoin'i yeniden uçurdu. Kripto para piyasaları son 24 saatte yüzde 2.2 yükseldi.

Elektrikli araç üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın Bitcoin'e yönelik her hamlesi piyasaları hareketlendirmeye yetiyor. Kripto para piyasaları son 24 saatte yüzde 2.2 yükseldi.

NTV'nin Coingecko'dan aktardığı bilgilere göre piyasaların toplam büyüklüğü 2.1 trilyon dolara ulaştı.

Piyasaların öncü para birimi Bitcoin de aynı süre zarfında yüzde 1.8 artış gösterdi. BTC'nin fiyatı 47 bin 468 dolara yükselirken piyasa hakimiyeti yüzde 47.47'ye geriledi.

Kripto para dünyasının ikinci büyük para birimi Ethereum da yüzde 1.6 artış gösterdi. ETH'nin fiyaı 3 bin 285 dolara çıktı.

Son bir haftayı yüzde 65 yükselişle kapatan Ripple, 24 saatte yüzde 2.1 değer kaybetti. XRP'nin fiyatı 1.29 dolara geriledi.

'DOGECOIN EN GÜÇLÜ ÖDEME ARACI'

NBA takımlarından Dalas Mavericks'in sahibi ABD'li milyarder Mark Cuban, Dogecoin için 'en güçlü ödeme aracı' ifadelerini kullandı.

"BİR SÜREDİR BUNU SÖYLÜYORUM"

CNBC'nin tweetine yanıt veren Elon Musk, "Bir süredir bunu söylüyorum" dedi.

Milyarder girişimci Musk'un bu açıklamasından sonra DOGE'un fiyatı hızla yükseldi. Son 24 saatte yüzde 10 değer kazanan DOGE'un fiyatı 33 cente geldi. DOGE'un 1 haftalık kazancı ise yüzde 40.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN