Emekli Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Bakan tarih verdi

Emekli Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Bakan tarih verdi

Bayram yaklaşınca, emekliye bin TL Kurban bayramı ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatırılacağı da daha çok aratılır oldu. Emekliler, ‘1000 TL Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?’ sorusunun yanıtını, karar.com’da bulabilir…

Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramı öncesi olmak üzere yılda iki defa verilen 100 TL'lik bayram ikramiyesinin 2019’da ne zaman verileceği merak konusuydu. Konu ile ilgili Bakan Selçuk tarafından yapılan son dakika açıklaması ile emekliye Kurban bayramı ikramiyesinin ne zaman yatırılacağı konusu netlik kazanmıştı. İşte detaylar…

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Hemen hemen 12 milyonu gecik emeklinin Kurban bayramı ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk açıklamıştı. Bakan Selçuk tarafından geçen hafta yapılan son dakika açıklamasına göre; Kurban bayramı ikramiyeleri, 8-9 Ağustos’ta ödenecek. Buna göre ikramiyeler SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı kapsamında olanlara ise 9 Ağustos’ta hesaplarda olacak. Ödemeler 1000 TL şekinde olacak.

19-08/06/2019-kurban-bayrami-emekli-1000-tl-bayram-ikramiyesi-ne-zaman-yatacak-tarih-belli-oldu-23421-5082019133524.jpg

EMEKLİ, DUL VE YETİMLERİ DOLANDIRANLAR YAKALANDI

Adana’da, emekli, dul ve yetimleri dolandırdığı ileri sürülen ve pitbull cinsi köpeklerle korudukları evlerine düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 15 kişilik suç şebekesi, adliyeye sevk edildi. Şebeke içerisinde baba, anne ve kız kardeşiyle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Mustafa Yavuz M.’nin 4 sene boyunca dolandırdığı emeklilerin zor durumda olduğunu görüp vicdanen rahatsız olduğu için dolandırıcılığı bıraktığını söylediği ifade edildi. Yöntemleriyle Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği ’Organize İşler’ filmini hatırlatan suç çetesinin, 77 kişiyi dolandırıp, 135 senede imza attırdıkları aktarıldı.

 GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN