Emekli maaşı olanlara yılbaşı erken geldi! Maaşı 4.000, 4.250, 5.000 olanlara 7500 TL nakit para verilecek

Emekli maaşı olanlara yılbaşı erken geldi! Maaşı 4.000, 4.250, 5.000 olanlara 7500 TL nakit para verilecek

Maaşlarına yapılan katkı payları ile emekliler daha rahat nefes almaya başladılar. Ocak ayında büyük kazançlar elde edecek olan emekliler için ikramiye gibi ek gelir ödenekleri de veriliyor. Bu kapsamda emeklilere yönelik banka desteği konusunda dikkat çeken bazı noktalar var. Hangi bankaların ne kadar prpmosyon ödediğini araştıran vatandaşlar için banka banka incelemeler yaptık. Peki Aralık ayınd bankaların promosyon ödenekleri ne kadar? Emekliler 2022'de yılbaşı ikramiyesi alacak mı?

SSK, Bağkur ve 4C emeklilerine müjde niteliğinde bir haber geldi. Bankalar 7 bin 500 liralık promosyon ödeneği için harekete geçtiler. Bu haberin ardından emeklilere bir müjde daha gelirken emeklilerin başvuru yaparken promosyon bedeline göre banka seçebilecekleri belirtildi. Maaş bağlanır bağlanmaz taahüdünüzü verdiğinizde ödemenizi alabilirsiniz.

OCAK AYINDA EMEKLİYE İKRAMİYE VERİLECEK Mİ?

Maaşı 4.000, 4.250, 5.000 olanlara 7500 TL nakit para

Emeklilere verilen ikramiyeler sadece ramazan ayı ve kurban bayramlarında verilmektedir. Yılın başında ikramiye yoktur. Fakat, ikramiyeden daha fazla promosyon ödemeleri yapılmaktadır. Bu bağlamda seçeceğiniz banka oldukça önemlidir. 3 yıllık sözleşmesi bitenler, Aralık ayında alacakları promosyon ile ikramiye gibi ek gelirlere sahip olacak.

2023'TE EMEKLİLERE 2.200 TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Bayram İkramiyesi emeklilere her yıl mübarek Ramazan ayı ve Kurban Bayramı öncesinde ödenmektedir. SSK'dan, Bağ-Kur'dan ve Emekli Sandığından emekli olan vatandaşlar Ramazan Bayramı öncesi 1.100 TL, Kurban Bayramı öncesi 1.100 TL ikramiye alacaklar. Böylelikle emekli vatandaşlara toplamda 2.200 TL ikramiye ödemesi yapılmış olacak.

BANKALARIN ARALIK AYI PROMOSYON LİSTESİ

Aralık ayı kampanyaları henüz bankalar tarafından açıklanmadı. Güncel liste geldiğinde haberimizin detayında yer alacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN