Emeklilere kredi musluğu açıldı! Maaşlarının 9 katına kadar faizsiz ödeme verilecek İşte şartlar

Emeklilere kredi musluğu açıldı! Maaşlarının 9 katına kadar faizsiz ödeme verilecek İşte şartlar

Bankalar tarafından yapılan yeni açıklama emeklileri sevindirdi. Yapılan yenilikle birlikte emekli maaşı alanlar maaşlarının on katını bulan faizsiz ödeme alacaklar. İşte detaylar...

Emeklilere özel başlatılan yeni kredi kampanyasında emekliler maaşlarının on katı kadar faizsiz ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Bankaların belirlediği şartları taşıyan herkes anında başvuruda bulunabilecek. Bu kampanya ile emeklilerin nakit sorunlarını kısa sürede halletmesi amaçlanıyor.

GERİ ÖDEME PLANINI KENDİLERİ BELİRLEYECEK

Faizsiz krediden yararlanmak isteyenler, faizsiz kredilerinin geri ödemesini kendilerine uygun şekilde belirleyecekler. Bu yeni kampanya artan maliyetler sonrası giderleri artan emeklilere nakit kaynak olacağı için emekliler için çok önemli.

Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım'ın düzenlediği kampanyadaki ilk kriter bankanın müşterisi olmak. Emekli maaşını bu bankalardan alan herkes krediye başvurabilecek.

 emekli kredisi

50 bin lirayı bulan kredi için geri ödenecek aylık taksit 750 TL civarını buluyor. Başvuru yapmak isteyenler bankaların internet sitelerinden veya mobil uygulama üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN