Fiat Egea Mayıs Ayında İpleri Kopardı! Sıfır Araç Alacaklar İndirim Maratonu Başladı Kaçıran Yolda Kalır

Fiat Egea Mayıs Ayında İpleri Kopardı! Sıfır Araç Alacaklar İndirim Maratonu Başladı Kaçıran Yolda Kalır

Son dönemlerde otomotiv sektöründe yaşanan çip krizinden dolayı dünya markaları fiyat güncellemesine gitmeye başladı. Sıfır araçlarda dudak uçuklatan rakamlarla karşılaşan araç seveler ikinci el sektörüne yöneldi. Dünya markası Fiat ise Egea modeli için düğmeye bastı ve fiyatları düşük tutmaya çalıştı. İşte Fiat Egea 2022 fiyatları.

Dünyada başlayan küresel çip krizinden dolayı zor günlerden geçen otomobil sektöründe fiyatlar yükselişine devam ediyor. Dolar kurunda yaşanan hareketliliğe göre şekil alan otomobil sektöründe sıfır araçlara yanaşmak hayal oldu. Araç fikri için ikinci el otomobil sektörüne dönen araç severleri sevindirecek bir haber Fiat'tan geldi. Yüksek piyasa rağmen düşük fiyat politikası izlemeye çalışan fiyat adeta piyasaya resti çekti. En çok tercih edilen modeller arasında yer alan Egea için düğmeye bastı. İşte Mayıs ayına özel 2022 Fiat Egea fiyatları.

fiat-egea.jpg

FİAT RAKİPLERİNE FARK ATMAYA DEVAM EDİYOR

Sıfır araçların pimini çeken çip krizi dünya çapında etkisini göstermeye devam ediyor. Dünya markaları arasında yer alan çok sayıda araç markası krizden dolayı fiyat güncellemesine gitti. 300 TL'nin altına düşen Fiat Egea fiyatlarını görenler ise şaşkınlık yaşıyor. Piyasaya rağmen düşük politika için direnen Fiat, bu rakamlarla rakiplerine fark atacağa benziyor.

fiatega.jpg

3 FARKLI DONANIM PAKETİ ÖZELLİĞİ

1.4 Fire 95 HP, 1.3 M.Jet 95 HP ve 1.6 M.Jet 130 HP motor seçenekleriyle satışa çıkan Fiat Egea'nın ilk motor 127 nm, ikincisi 200, üçüncüsü ise 320 nm tork üretiyor. Fabrika verile göre karma yakıt tüketimiyle Fiat Egea 6.5, 4.2 ve 4.5 litre seviyelerinde. 3 farklı donanım paketine sahip olan Fiat Egea'da Easy, Urban ve Lounge sürücülerin karşına çıkıyor.

İŞTE FİAT EGEA SEDAN 2022 MAYIS AYI FİYATLARI

fiat.jpg

screenshot-1.jpg

hb.jpg

statin.jpg

cros.jpg

FİAT, HEM SIFIR HEM İKİNCİ EL SEKTÖRÜNDE İLK SIRADA

Başta dünya ülkeleri olmak üzere Türkiye'de de en çok tercih edilen araba markaları arasında yer alan Fiat güvenli sürüş özelliği ile uzun yollarda en iyi dost olacak modellerden biri. Sıfır modellerin yanı sıra ikinci el otomotiv sektöründe de en çok alım gücü olan markalardan biri. Her yıl liderlik tahtını kimseye bırakmayan Fiat, Mayıs ayında da koltuğunu kimseye bırakmayacağa benziyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN