Gram Altın Ne Zaman 700 TL'ye Düşecek? Elinde Gram Altın Olanlar Selcoin'den Öyle Bir Seviye Geldi Ki...

Gram Altın Ne Zaman 700 TL'ye Düşecek? Elinde Gram Altın Olanlar Selcoin'den Öyle Bir Seviye Geldi Ki...

Piyasalara ilişkin önemli tespitlerde bulunan Selçuk Ergin yani kullandığı sosyal medya ismi Selcoin altın ve dolar için ciddi değerlendirmelerde buldu. Alıcılar için en iyi yatırım aracının gram altın olduğunu söyleyen Selcoin, gram altının çıkacağı seviyeyi de verdi.

Arama motorlarında "Gram altın 700 liraya düşer mi? Gram altın altın ne kadar olur?" soruları aratılırken, Piyasa Analisti Selcoin, altın ve dolarda önümüzdeki dönemlerde neler yaşanabileceğini grafiklerle yatırımcılara anlattı. Selcoin, gram altının yükselişine devam edeceğini belirterek, dolar için de 20 TL seviyesine dikkat çekti. Amerika Merkez Bankası'nın (FED) alacağı faiz kararlarını da değerlendiren Selcoin, FED'in de bir noktadan sonra tıkanacağını belirtti. İşte Selcoin'den piyasalara ilişkin önemli analizler.

altin-001-2.jpg

EN GÜVENLİ LİMAN GRAM ALTIN

Dolar ve altındaki direnç seviyelerini veren Selcoin yatırımcı için en güveli limanın gram altın olduğunu söyledi. Selcoin, yerli yatırımcılar için en makul ürünün gram altın olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Aşırı bir para basma eğilimi içerisindeyiz. Dün akşamı Fed başkanı Powell'in açıklamalarına değineceğim. Powell "Enflasyonda düzelme görürsek faizlerde pas yapabiliriz" dedi. Önümüzdeki süreç içerisinde faiz artırmalarına devam edecek sonra Fed de tıkacak. Gram altına özellikle vurgu yapıyorum. Yerli yatırımcılar için en makul ürün. Gram altın Dolar TL kısmında bir fiyatlanmaya uğrayacak. Ons tarafından da etkilenecek. En düşük risk en çok kazandıran emtia gram altındır. Gümüş altında içinde aynı şeyi düşünüyorum. Kırılgan olan ekonomiler zayıf görünümüne devam ettirecek. Dolar/TL'nin ise yükselen grafiği devam edecek. Doların 14, 86 seviyesini kırmasıyla 17 seviyelerine çıkmaya devam ettirecek. Ve dolar 20 TL'ye çıkacak. Bu üründe yükselme trendine girilmiş. Bundan dolayı gram altın tarafından net konuşuyorum. Doları durdurmak zor. 15,54 bant seviyesi doların yukarı çekmeye devam edecektir. Doların gram altın tarafında da sirayeti devam edecek. Dediğim gibi kırılma 2 gün içinde geldi. Kırılan bölge yeniden test edildi. Gram altındaki destek seviyesi ise 916 seviyesi. Ufak tefek gevşemeler olasada önümüzdeki dönem gram altın fiyatı 1000 TL olacak. Gümüşün TL tarafında da direnç seviyesi 10.62. . Burada kırılmalar başladı. 14 TL seviyesine giden bir gidişat var.. Gram altın ve gram gümüş şu an son dip alanlarını yaşıyor. Bu ürünler yukarı yönlü hareketlerine devam edecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN