Gram ve Çeyrek Altın Yükselişe Geçti! Altın Fiyatları İçin Son 15 Gün Uyarısı: Patlayacak... (16 Ağustos 2022 güncel fiyatları)

Gram ve Çeyrek Altın Yükselişe Geçti! Altın Fiyatları İçin Son 15 Gün Uyarısı: Patlayacak... (16 Ağustos 2022 güncel fiyatları)

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. FED'in kararı sonrası yükselişe geçen gram ve çeyrek altın yeni haftayla birlikte yükselişini sürdürdü. Gözler ise Merkez Bankası'nın faiz kararında. Kritik karar öncesi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın fiyatı için tarih verdi. Peki 16 Ağustos Salı cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Ağustos 2022 güncel altın fiyatları...

CANLI ALTIN FİYATLARI – 16 Ağustos 2022 altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. En çok tercih edilen yatırım araçlarından olan altın piyasalarda yaşanan hareketlilik ile fiyat değişimi yaşıyor. Geçtiğimiz hafta FED'in kararı ile yükselişe geçen gram ve çeyrek altında yükseliş yeni haftada devam ediyor. Merkez Bankası'nın kritik faiz kararı öncesi önemli uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının yükseleceği seviyeyi vererek önümüzdeki 15 güne dikkat uyarısında bulundu. Peki 16 Ağustos Salı cumhuriyet, yarım, tam, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel ve canlı altın fiyatları...

İSLAM MEMİŞ'TEN GRAM ALTIN İÇİN 2 HAFTA UYARISI

Merkez Bankası bu hafta merakla beklenen faiz kararını açıklayacak. Kritik karar öncesi piyasaları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni bir tarih verdi. İslam Memiş gram altının daha da yükseleceğini belirterek, “Gram bazında iki haftalık süreci çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Makas aralığına odaklanmak gerekiyor. 1450 lirayı beklemeye devam ediyoruz. Son bir geri çekilme ve orada iş bitecek. Gram altında agresif yükselişleri beklemeye devam edeceğim.” uyarısında bulundu.

a9-15.jpg

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR, KAÇ TL 16 AĞUSTOS 2022?

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR, 16 AĞUSTOS SALI KAÇ TL?

Gram altın fiyatları 16 Ağustos Salı güncel verilere göre 1.035,35 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

16 AĞUSTOS 2022 ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Çeyrek altın fiyatları 16 Ağustos günü kaydedilen verilere göre 1.685,96 lira alış ve 1.703,45 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

a3-85.jpg

YARIM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ: 3.359,00
SATIŞ: 3.403,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ: 6.718, 00
SATIŞ: 6.783,00

a5-36.jpg

22 AYAR BİLEZİK FİYATI

ALIŞ: 942,32
SATIŞ: 949,97

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN